mr. J. van Berk

mr. J. van Berk

Verweij Advocaten

Nijmegen

Over de advocaat

Joost van Berk heeft een achtergrond in de accountancy. In 2012 werd hij advocaat, direct na zijn rechtenstudie. Joost is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en erfrecht. Als ondernemingsrechtadvocaat treedt hij op voor ondernemingen en bestuurders, in het bijzonder bij geschillen tussen ondernemingen en bij (faillissement)geschillen tussen (voormalige) bestuurders en curatoren.

Joost studeerde cum laude af voor de opleiding tot erfrechtadvocaat en hij is een erkend specialist op dat gebied. Hij adviseert executeurs-testamentair, erfgenamen en legitimarissen bij de afwikkeling van complexe nalatenschappen, maar ook degenen die te maken hebben met (mogelijke) fraude in een nalatenschap kunnen vertrouwen op zijn expertise. Naast zijn advocatenpraktijk is Joost docent bij verschillende opleidingsinstituten. Hij is de (hoofd)docent voor het vak jaarrekening lezen bij de beroepsopleiding van advocaten, docent voor het Centrum voor Postacademisch juridisch Onderwijs en docent/ trainer voor OSR juridische opleidingen. Daarnaast is hij de co-auteur van het boek Recht door de Cijfers.

Talen: Nederlands, Engelsmr. J. van Berk is advocaat bij Verweij Advocaten in Nijmegen en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 265 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 265 advocaten en meer dan 106 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.