mr. Roland Verweij

mr. Roland Verweij

Verweij Advocaten

Nijmegen

Over de advocaat

Mr. Roland Verweij is advocaat sinds 1995, hij werkt in Nijmegen. Hij richt zich op de advisering, begeleiding en rechtsbijstand aan ondernemers op allerlei gebieden. Hij is deskundig en dankzij zijn jarenlange ervaring als advocaat en als ondernemer weet hoe hij hoe hij ondernemers praktisch en adequaat moet adviseren om uit de juridische en fiscale valkuilen te blijven

Advocaat Roland Verweij staat ondernemers bij op allerlei juridische gebieden. U kunt bij hem terecht met vragen of bij geschillen over ondernemingsrecht, bijvoorbeeld bij vragen over fusies en overnames of de uitleg van algemene voorwaarden. Ook heeft hij veel verstand van het arbeidsrecht (geschillen tussen werknemer en werkgever) en het contractenrecht (de uitleg en het nakomen van overeenkomsten).  

Bij hem bent u aan het adres als u een echte procestijger zoekt, maar hij probeert de zaak altijd eerst in onderling overleg op te lossen. Dit scheelt vaak veel tijd en geld. Advocaat Verweij is tevens mediator, waardoor hij u kan helpen als u in een conflict verwikkeld bent. Wilt u een kostbare en tijdrovende procedure vermijden, dan kan hij u helpen om de gesprekken met de wederpartij op de rit te krijgen. De resultaten van deze gesprekken worden vastgelegd in een overeenkomst, zodat u daar in de toekomst eventueel op kan teruggrijpen.

Bereikbaarheid is voor advocaat Roland Verweij een belangrijk facet van zijn dienstverlening. Ongeacht het tijdstip staat hij voor u klaar.

Wilt u dat advocaat Roland Verweij uw belangen behartigt? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.mr. Roland Verweij is advocaat bij Verweij Advocaten in Nijmegen.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.