VLC Advocatuur Wassenaar

VLC Advocatuur

Wassenaar

Over het kantoor

Met meer dan 20 jaar ervaring, is VLC advocatuur erop gericht om – vanuit uw belang – grip op de situatie te behouden en de problemen zo optimaal mogelijk op te lossen, zo nodig ook in het Engels en ‘over de grens’. Goedschiks als het even kan, maar als dat noodzakelijk wordt en de situatie zich daar bovendien toe leent, evengoed kwaadschiks.

Elke dag brengt zijn eigen problemen. Het gaat bijvoorbeeld niet goed met uw relatie. De scheiding komt er aan. Maar daar komt een heleboel bij kijken; allemaal moeilijke onderwerpen, in een emotioneel erg moeilijke tijd. Bovendien gaat de rest van uw leven door, of u wil of niet. En vooral die combinatie is erg zwaar. U zit er niet bepaald op te wachten; niet op de scheiding zelf, maar ook niet op de boedelscheiding, een eventuele alimentatie, een omgangsregeling en kinderalimentatie, om maar wat te noemen. Wie krijgt de woning? Wie de kinderen? Allemaal vragen die opeens urgent worden. Ook voor andere familierechtelijke problemen kunt u bij mij terecht.

Soms zijn dat juridische problemen, en soms zijn die behoorlijk ingewikkeld. Met meer dan 20 jaar procesrechtelijke ervaring ben ik een sterke juridische analyticus, die ‘in de feiten klimt’ en juridische problemen uitstekend schriftelijk kan ontleden. Dit en een forse kennis van het procesrecht stelt mij uitstekend in staat u te adviseren omtrent uw proceskansen en, in voorkomend geval, voor u te procederen; logisch, helder, overzichtelijk, zoals het hoort. Hierdoor krijgt u het inzicht noodzakelijk om te beslissen of uw juridische positie sterk is, of niet. En op basis daarvan kunt u beslissen of u en hoe u wil onderhandelen. En als dat niet lukt, dan kunnen we in voorkomend geval altijd nog procederen.

Soms komen die problemen van uw advocaat. U vertrouwt zijn oordeel bijvoorbeeld niet zonder meer; of u denkt dat hij een beroepsfout heeft begaan. Met meer dan 20 jaar ‘hands on’ proces- en tuchtrechtelijke ervaring, en mijn analytische vaardigheden, kan ik u bijstaan bijvoorbeeld met een second opinion ter zake van het advies en/of zijn handelen.


VLC Advocatuur is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 295 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 295 advocaten en meer dan 128 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.