mr. Jeroen van der Linden

mr. Jeroen van der Linden

In ’t Veen Advocaten

Over de advocaat

Mr. J.M. (Jeroen) van der Linden (1972) studeerde civiel recht en strafrecht aan de Universiteit van Leiden. Hij werd in 2000 beëdigd als advocaat en is sinds 2003 advocaat bij In ’t Veen Advocaten.

Hij treedt veelvuldig op voor cliënten die in hun schuldsaneringszaak op een eindzitting moeten verschijnen. Op deze eindzitting wordt bepaald of de cliënt al dan niet in aanmerking komt voor de zogenoemde schone lei. Daarnaast staat hij ook regelmatig cliënten bij die in hun schuldsaneringszaak op een tussentijdse zitting voor de rechtbank dienen te verschijnen. Op deze zitting wordt bepaald of de cliënt al dan niet tussentijds uit de schuldsaneringsregeling moet worden gezet. Voorts stelt hij in schuldsaneringszaken regelmatig hoger beroep in bij het gerechtshof tegen beslissingen van de rechtbank waarbij is bepaald dat aan de cliënt geen schone lei wordt afgegeven, dan wel dat de cliënt tussentijds uit de schuldsaneringsregeling wordt gezet.

Verder treedt hij veel op voor cliënten in lichte en zware strafzaken.

Van der Linden is aspirantlid van de Haagse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten.

Gedurende een periode van twee jaar ondersteunde hij de Rechtswinkel te Alphen aan den Rijn e.o., waar hij mensen van juridisch advies voorzag. Verder geeft hij adviezen aan studenten betreffende hun werkzaamheden bij de Leidse Kinderrechtswinkel.

mr. Jeroen van der Linden is advocaat bij In ’t Veen Advocaten.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.