Wassink Advocatuur Wijchen

Wassink Advocatuur

Wijchen

Over het kantoor

Eerlijkheid en transparantie zijn de belangrijkste drijfveren van mr. Joop Wassink van Wassink Advocatuur te Wijchen. Wij waarderen persoonlijk contact om juridische problemen te voorkomen of om deze op te lossen. Problemen beginnen vaak klein en het is waarschijnlijk een geruststellende gedachte als er iemand meedenkt.

Procederen is bij Wassink Advocatuur een laatste middel: liever lossen we de situatie op een andere manier op. Daarnaast zeggen we graag waar het op staat en hebben altijd de volledige focus op uw belang, in sommige gevallen is procederen bijvoorbeeld niet de beste optie. In alle gevallen kunt u rekenen op een betrokken aanpak.

Wassink Advocatuur is sinds 2015 gevestigd in Wijchen. Eigenaar mr. Joop Wassink werkte daarvoor negen jaar bij een middelgroot advocatenkantoor in ’s-Hertogenbosch. Wassink Advocatuur is gespecialiseerd in het bestuursrecht, verbintenissenrecht, huurrecht, en burenrecht. Het kantoor richt zich op ondernemers, particulieren en overheidsinstanties.

Vrijblijvend kennismaken?

Wij houden van snel en direct contact, dit voorkomt namelijk vaak de ‘echte’ procedures. Wij maken dan ook graag kennis met onze cliënten waardoor wij ze snel kunnen helpen.
Wassink Advocatuur is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 329 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 329 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.