Watermill Tax & Legal Utrecht

Watermill Tax & Legal

Utrecht

Over het kantoor

Geen ingewikkelde verhalen, maar een efficiënte oplossing van uw probleem. Dat is wat u van een advocaat verwacht. Op die behoefte speelt Watermill Tax & Legal in. Wij zijn een modern advocatenkantoor uit Utrecht dat zich richt op het ondernemingsrecht. Onze advocaten zijn goed in het oplossen van zakelijke conflicten en het adviseren bij bedrijfsovernames of samenwerkingen.

Geen ingewikkelde verhalen, maar een efficiënte oplossing van uw probleem. Dat is wat u van een advocaat verwacht. Op die behoefte speelt Watermill Tax & Legal in. Wij zijn een modern advocatenkantoor uit Utrecht dat zich richt op het ondernemingsrecht. Onze advocaten zijn goed in het oplossen van zakelijke conflicten en het adviseren bij bedrijfsovernames of samenwerkingen.
 
U kunt onze oplossingsgerichte advocaten bijvoorbeeld inschakelen bij:

  Conflicten over commerciële contracten / samenwerkingen.
  Conflicten naar aanleiding van overnames.
  Aandeelhoudersconflicten en bestuursconflicten.
  Bestuurdersaansprakelijkheid en aansprakelijkheid van ondernemingen.

Voor een succesvol verloop van uw zaak is een goede klik met uw advocaat belangrijk. Daarom vinden wij een persoonlijke kennismaking erg belangrijk. Wij bieden een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, waarin u uw zaak kunt voorleggen. U krijgt van ons een reële inschatting van uw positie en kunt daarna beslissen of u ons kantoor wilt in schakelen. We gaan graag voor u aan de slag.


Watermill Tax & Legal is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.0

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.