mr. Johan de Koning Gans

mr. Johan de Koning Gans

Watermill Tax & Legal

Utrecht

Over de advocaat

Johan de Koning Gans is een ervaren advocaat (internationaal) handelsrecht en ondernemingsrecht. Johan richt zich met name op het oplossen van zakelijke conflicten rondom commerciële contracten en rechtspersonen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan geschillen over geleverde producten, ruzie tussen aandeelhouders en kwesties rondom bestuurdersaansprakelijkheid. 

Johan begon zijn loopbaan als advocaat na zijn beëdiging in 2011 bij AKD te Amsterdam. Voor zijn overstap naar Watermill Tax & Legal is hij geruime tijd werkzaam geweest bij Post Advocaten in Barneveld. Naast zijn werk als advocaat is Johan maatschappelijk actief, onder meer als lid van de raad van toezicht van een onderwijsinstelling 

 

Johan hecht aan een goede relatie met de klant. Dat is nodig om uw belangen optimaal te kunnen beschermen. Kenmerkend is verder een reële benadering van uw zaak. Dat begint al bij het vrijblijvende kennismakingsgesprek. In dat gesprek krijgt u een duidelijke inschatting van uw juridische positie. Neem gerust contact op om een gesprek in te plannen. mr. Johan de Koning Gans is advocaat bij Watermill Tax & Legal in Utrecht.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.