mr. Tommy Straten

mr. Tommy Straten

Weening Strafrechtadvocaten

Maastricht

Over de advocaat

Mr. Tommy Straten voltooide niet alleen de master strafrecht, maar ook de privaatrechtelijke afstudeerrichting aan de Universiteit van Tilburg. Zijn bachelorfase sloot hij cum laude af. Tommy Straten was een van de deelnemers van het Top Class traject van de Faculteit Rechtsgeleerdheid, een programma voor excellente studenten. Zijn eerste stappen in de praktijk zette hij bij het Openbaar Ministerie in Arnhem, bij het Ressortsparket.

In 2017 voegde mr. Straten zich bij het team van Weening Strafrechtadvocaten. Hij startte als wetenschappelijk medewerker, maar is sinds 2021 strafrechtadvocaat. Zijn wetenschappelijke kennis is echter van blijvende waarde, met name bij grote en ingewikkelde zaken.

Ook in cassatiezaken bij de Hoge Raad komt zijn ​​bijzondere belangstelling voor complexe juridische materie goed van pas. De combinatie van zijn strafrechtelijke en privaatrechtelijke achtergrond helpt hem bovendien ook om met een brede blik naar ontnemingszaken en ingewikkelde vorderingen van benadeelde partijen te kijken.

Talen: Nederlands, Engelsmr. Tommy Straten is advocaat bij Weening Strafrechtadvocaten in Maastricht en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 329 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 329 advocaten en meer dan 164 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.