Wildenberg Advocaten Nijmegen

Wildenberg Advocaten

Nijmegen

Over het kantoor

Wildenberg Advocaten bestaat al ruim 25 jaar en is gevestigd in het centrum van Nijmegen. Toegankelijk en bereikbaar. Met 13 advocaten hebben we vrijwel elk specialisme in huis dat je als particulier of ondernemer nodig kunt hebben.

Bij Wildenberg Advocaten achten we specialisatie van belang, zodat we precies op de hoogte zijn van actuele ontwikkelingen binnen de verschillende vakgebieden. Daarnaast hechten we zeer aan korte lijntjes: u heeft altijd één aanspreekpunt. Waar nodig overleggen we graag met andere collega’s binnen het kantoor omtrent de aanpak van uw zaak. We verruimen namelijk graag ons blikveld om uw probleem op te lossen. En dat is dan tegelijk ook ons doel: uw probleem oplossen. Bij ons hoeft u geen ellenlange juridische adviezen te verwachten, maar een praktisch en helder advies, waar u mee verder kunt.

Binnen ons kantoor bestaat bovendien veel proceservaring. Daar waar mogelijk onderzoeken we of u beter af bent met een schikking. Dit doen we steeds in overleg met u, zodat iedere stap voor u helder is. In begrijpelijke taal. Zoals het hoort. We hebben plezier in ons werk en stralen dat ook uit. We zijn er immers om uw probleem op te lossen en dat doen we met verve.

Rechtsgebieden:
 • Arbeids- en ambtenarenrecht
 • Erfrecht- ICT, Intellectuele eigendomsrecht en privacyrecht
 • Letselschade en verzekering- Ondernemingsrecht
 • Onderwijsrecht
 • Personen- en familierecht
 • Vastgoed en huurrecht
Aarzel niet en neem contact op!


Wildenberg Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 327 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 327 advocaten en meer dan 158 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.