mr. Walter Blansjaar

mr. Walter Blansjaar

Wildenberg Advocaten

Nijmegen

Over de advocaat

Als advocaat ben ik deskundig, betrokken en doelgericht. Mijn positie is duidelijk, het belang van mijn cliënt staat altijd voorop. Dat geeft mijn cliënten rust. Het is fijn om iemand te hebben die 100% aan uw zijde staat en altijd in uw belang denkt. Waar anderen obstakels zien, zie ik mogelijkheden. Middels creativiteit en het buiten de gebaande paden durven denken boek ik resultaat. Ik bijt mij vast in uw dossier en ik ben niet bang voor een ingewikkelde procedure. Zacht als het kan, hard als het moet.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid en heldere, directe communicatie. Een persoonlijke aanpak met korte lijnen heeft de voorkeur. Daarbij hoort een praktische vertaling van de juridische complexiteit.

Ik ben gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht (auteursrecht, merkenrecht, modellenrecht, handelsnaamrecht, domeinnaamrecht), het mediarecht (o.a. onrechtmatige perspublicaties, portretrecht) en het privacyrecht. Mijn ervaringen binnen de webdevelopment, SEO, marketing en de innovatie afdeling van het RadboudUMC bieden mij de juiste handvatten om cliënten zowel binnen de innovatieve en creatieve sector als daarbuiten uitstekend bij te staan.mr. Walter Blansjaar is advocaat bij Wildenberg Advocaten in Nijmegen en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 335 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 335 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.