Woodrow & Van de Kerkhof Strafrechtadvocaten Tilburg

Woodrow & Van de Kerkhof Strafrechtadvocaten

Tilburg

Over het kantoor

Woodrow & Van de Kerkhof Strafrechtadvocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in strafrecht. We staan personen en ondernemingen bij die worden verdacht van het plegen van een strafbaar feit. Onze rechtsbijstand kan worden omschreven als zeer deskundig, professioneel en efficiënt. Ons kantoor verleent uitsluitend rechtsbijstand in strafzaken, in de meest brede zin van het woord. Wij staan zowel volwassenen als minderjarigen bij.

Indien u in aanraking komt met politie of justitie dan zijn de belangen vaak groot. Het is het belangrijk dat u goede rechtsbijstand krijgt van een ervaren strafpleiter, zodat u snel weet waar u aan toe bent. Heeft u bijvoorbeeld een uitnodiging ontvangen voor een verhoor bij de politie, bent u opgeroepen voor een OM-zitting of heeft u een dagvaarding ontvangen om bij de rechter te verschijnen? Neem direct (vrijblijvend) contact met ons op. Wij staan voor u klaar. Wij kunnen u informeren over uw rechtspositie en juridische mogelijkheden. Ons kantoor zal altijd het maximale resultaat voor u proberen te behalen.


Woodrow & Van de Kerkhof Strafrechtadvocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.