J.A.C. Bruin

J.A.C. Bruin

Zaanse Meesters Advocaten

Zaandam

Over de advocaat

Is in 1983 afgestudeerd in het Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn studie is hij gaan werken in de verzekeringsbranche bij verschillende verzekeraars. In eerste instantie is hij begonnen als schadecorrespondent en letselschadebehandelaar. Vervolgens heeft mr. Bruin diverse management- en directiefuncties bekleed. Rode draad door deze functies was daarbij de verantwoordelijkheid voor de schadeafhandeling en meer in het bijzonder de letselschadebehandeling. In 2010 vond mr. Bruin het tijd worden voor een nieuwe uitdaging en is hij overgestapt naar de advocatuur. In de verplichte stageperiode is hij gestart als stagiair-ondernemer, hetgeen betekent dat hij direct is begonnen met het opbouwen van een eigen praktijk.

Op het gebied van letselschade heeft mr. Bruin in 2011 de Grotius Specialisatieopleiding Personenschade afgerond en daarbij is hij lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Bovendien is hij ook lid van de Vereniging voor Verzekeringswetenschap, de Vereniging voor Aansprakelijkheids-en Schadevergoedingsrecht en van de Vereniging voor Gezondheidsrecht.

Naast bovengenoemde rechtsgebieden houdt mr. Bruin zich ook bezig met de algemene praktijk (onder andere arbeidsrecht, huurrecht, verbintenissenrecht en consumentenrecht) en adviseert hij het MKB bij juridische kwesties.J.A.C. Bruin is advocaat bij Zaanse Meesters Advocaten in Zaandam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 158 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.