M.B. Chylinska

M.B. Chylinska

Zaanse Meesters Advocaten

Zaandam

Over de advocaat

Mr. M.B. Chylinska is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in 2010 met als specialisatie het privaatrecht en heeft na zijn studie enkele jaren als jurist gewerkt. Gedurende die eerste jaren heeft mr. Chylinska tevens een juridisch kantoor opgebouwd waardoor hij zich goed kan verplaatsen in de ondernemer en alle bijkomende aspecten.

Sinds begin 2014 is mr. Chylinska advocaat en sinds 2016 partner-ondernemer. Als advocaat is mr. Chylinska werkzaam binnen de algemene rechtspraktijk en heeft hij zich gespecialiseerd in het familierecht, sociaal-zekerheidsrecht, arbeidsrecht en strafrecht. Ook staat hij veelvuldig ondernemers bij.

Mr. Chylinska voert een brede advies- en procespraktijk en is vaak te vinden in de rechtszaal. Voor zijn cliënten werkt hij oplossingsgericht en creatief. mr. Chylinska spreekt tevens de Poolse taal.

Tevens is Mr. Chylinska in te schakelen als mediator op verschillende rechtsgebieden.M.B. Chylinska is advocaat bij Zaanse Meesters Advocaten in Zaandam en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.