Zwiers Advocaten Almere

Zwiers Advocaten

Almere

Over het kantoor

In het meest ideale geval hebt u helemaal geen juridische bijstand nodig. Komt het toch zo ver, dan is het natuurlijk zaak dat uw belangen zo goed mogelijk behartigd worden. Op voortvarende en vasthoudende wijze, maar zeker ook met oog voor het menselijke aspect in uw juridische conflict. Zwiers Advocaten heeft dat, en beschikt over specialistische kennis op diverse rechtsgebieden. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in huurrecht, personen- en familierecht, straf- en jeugdstrafrechtrecht en belastingrecht. Ons team beschikt over ruime ervaring op deze rechtsgebieden en overlegt veelvuldig over verschillende zaken. Samen staan wij achter u. Rechtshulp bieden gaat verder dan enkel ondersteuning op basis van kennis uit wetboeken. Iedere zaak, en daarmee iedere cliënt, heeft daarom onze volledige aandacht en wordt met uiterste zorgvuldigheid behandeld.

Uw zaak is onze passie!

Zwiers Advocaten is een samenwerkingsverband tussen de mrs. Zwiers en Koelewijn. Beide advocaten oefenen de advocatenpraktijk uit voor eigen rekening en risico.


Zwiers Advocaten is een zelfstandig en onafhankelijk advocatenkantoor en deelnemer van het Omnius advocatennetwerk.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 289 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 289 advocaten en meer dan 126 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.