Kunnen we je helpen met zoeken
Heb je een arbeidsrechtadvocaat nodig voor jouw situatie? Wacht niet te lang en schakel direct hulp in!
Onze ervaren arbeidsrechtadvocaten staan voor je klaar. Of het nu gaat om een conflict op de werkvloer, een ontslagprocedure of het opstellen van een arbeidsovereenkomst. Wij bieden deskundig advies en krachtige ondersteuning. Kies voor snelle en betrouwbare hulp via het Omnius Platform.
Kunnen we je helpen met zoeken
Als werkgever of werknemer krijg jij te maken met allerlei arbeidsrechtelijke situaties. Om tijd en onnodige kosten te besparen, is het aan te raden om je goed te laten informeren over jouw rechten en plichten, bijvoorbeeld volgens de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Een arbeidsrecht advocaat kan je adviseren en helpen bij het oplossen van arbeidsgeschillen. Ook bij het opstellen van documenten, ontslag van een medewerker of het vorderen van loon. Neem vrijblijvend contact op met een arbeidsrecht advocaat van Omnius. Wij hebben altijd één van onze advocaten in de buurt, zodat we snel kunnen schakelen.
Ben jij werkgever? Ook dan helpen wij jou verder met een arbeidsrecht advocaat.
Een arbeidsrecht advocaat via Omnius staat klaar om jou te ondersteunen in tal van arbeidsgerelateerde situaties. Of het nu gaat om geschillen met je werkgever, ontslagprocedures, arbeidsvoorwaarden of andere juridische kwesties op de werkvloer.
Een advocaat arbeidsrecht kan je helpen in verschillende situaties, waaronder:
Een Omnius arbeidsrecht advocaat streeft ernaar om jouw belangen te behartigen en je te voorzien van juridisch advies dat is afgestemd op jouw specifieke situatie. Ze werken nauw met je samen om de beste strategie te bepalen en je te vertegenwoordigen bij onderhandelingen met je werkgever.
Disfunctioneren, bedrijfseconomische redenen of wangedrag: wat de reden ook is, ontslag is altijd een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Jij verliest de zekerheid van een vast inkomen en moet op zoek naar een nieuwe baan. Ook voor werkgevers is het moeilijk om afscheid te moeten nemen van de werknemer die hij ooit vol enthousiasme aannam. Er zijn verschillende soorten ontslag. Zo kan er sprake zijn van ontslag op staande voet, ontslag met wederzijds goedvinden of ontslag om bedrijfseconomische redenen.
Als er sprake is van een dringende reden waardoor je arbeidsovereenkomst beëindigd wordt, kan je werkgever overgaan tot ontslag op staande voet. Hierdoor eindigt je arbeidsovereenkomst per direct. Dit kan bijvoorbeeld bij diefstal, fraude of werkweigering. Als je op staande voet ontslagen bent, is het nadeel voor jou als werknemer dat je geen aanspraak kunt maken op een WW-uitkering en dat de werkgever de andere keer geen vergoeding hoeft te betalen conform het burgerlijk wetboek.
De werkgever moet strenge wettelijke vereisten naleven en zijn standpunt goed bewijzen voordat hij de arbeidsovereenkomst beëindigt. Daarom is ontslag op staande voet in veel gevallen met succes aan te vechten bij de kantonrechter met een arbeidsrecht advocaat.
Neem altijd contact op met een intakejurist van Omnius. Wij bieden de beste juridische bijstand en expertise op het gebied van ontslagzaken. Wacht niet langer, wij weten waar je mee te maken krijgt en wat de gevolgen zijn als je werkgever overgaat tot ontslag op staande voet. Benieuwd naar je mogelijkheden nadat je op staande voet ontslagen bent?
Heb je onlangs je baan verloren met wederzijds goedvinden? Geen paniek! Een arbeidsrecht advocaat via Omnius kan je hierbij helpen.
Wanneer je ontslagen wordt met wederzijds goedvinden, kan het lastig zijn om precies te weten wat jouw rechten en plichten zijn. Gelukkig staat een advocaat voor je klaar om je door dit proces te begeleiden.
Ten eerste zal een arbeidsrecht advocaat de vaststellingsovereenkomst zorgvuldig bekijken en ervoor zorgen dat al jouw belangen worden behartigd. Ze kunnen onderhandelen over de voorwaarden van het ontslag, zoals de hoogte van de transitievergoeding en eventuele andere vergoedingen die je recht op hebt.
Daarnaast zal een advocaat ervoor zorgen dat je volledig op de hoogte bent van alle juridische aspecten rondom het ontslag. Ze kunnen je adviseren over mogelijke juridische stappen die je kunt nemen als er sprake is van bijvoorbeeld leeftijdsdiscriminatie of andere vormen van onrechtmatigheid.
Kortom, een arbeidsrecht advocaat via Omnius kan ervoor zorgen dat jouw belangen worden beschermd en dat je krijgt waar je recht op hebt na een ontslag met wederzijds goedvinden. Wees niet ontmoedigd, maar zoek professionele juridische hulp via Omnius om deze uitdaging aan te pakken en weer vooruit te gaan in je carrière.
De arbeidsrecht advocaten en juristen van Omnius vinden het van groot belang dat jij een goede afsluiting van het dienstverband krijgt, zodat jullie beiden goed verder kunnen en er geen arbeidsgeschil of arbeidsconflicten ontstaan. Het is van belang dat er tussen jullie duidelijke afspraken worden gemaakt. Dit voorkomt een eventuele procedure in de rechtbank. Daarnaast is het verstandig om je te laten helpen door onze jurist of arbeidsrecht advocaat, zodat de kans vele malen groter zal worden dat je een ontslagvergoeding krijgt. Bel nu en wij zullen je tijdens het eerste kennismakingsgesprek volledig informeren over het inschakelen van een specialist ontslagzaken. Al onze arbeidsrecht advocaten zijn gespecialiseerd in ontslagzaken en houden de nieuwe arbeidsrecht ontwikkelingen nauwkeurig in de gaten.
Het kan zijn dat jij en de werkgever het beide eens over de uitdiensttreding. Er is dan sprake van een ontslag met wederzijds goedvinden. Er wordt in dit geval een vaststellingsovereenkomst opgesteld. Hierin staan de voorwaarden van uitdiensttreding. Het is in alle gevallen goed om deze te laten controleren door een arbeidsrecht advocaat. Dit om er bijvoorbeeld zeker van te zijn dat je aanspraak kunt maken op een WW-uitkering en dat je wel een optimale transitievergoeding uitbetaald krijgt. Ook als je eigenlijk liever zelf uit dienst wilt treden, kan een arbeidsrecht advocaat de onderhandeling in goed overleg met je werkgever aangaan.
Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bel nu met een van onze intake juristen! Lees meer
Bij een beëindiging van de arbeidsovereenkomst heb je in de meeste gevallen recht op een WW-uitkering. Niet in alle gevallen is dit vanzelfsprekend. Mocht je een beëindigingsovereenkomst hebben ontvangen waar geen afspraken omtrent een WW-vergoeding in vermeld staan of mocht je een andere vraag hebben omtrent het verkrijgen van een WW-uitkering, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze juridische intakebalie en leg je zaak aan ons voor. Mocht het nodig zijn, verwijzen wij je naar een van onze aangesloten arbeidsrecht advocaten.
Als compensatie voor ontslag krijg jij soms een billijke vergoeding. Zowel werknemers met een vast als tijdelijk contract kunnen daar recht op hebben. Dit biedt extra steun in de overgangsperiode naar een nieuwe baan. Werkgever en werknemer mogen zelf de hoogte bepalen. Omdat ze allebei baat hebben bij een goede berekening van bijv. jouw transitievergoeding, doen ze er verstandig aan om het advies van een arbeidsrecht advocaat in te winnen. De arbeidsrecht advocaten van Omnius zorgen voor juridische ondersteuning. Het doel is dat zowel jij als je werkgever tevreden zijn over het dossier en dat je voorzien bent van antwoorden op andere vragen. Lees meer
Als werkgever wil je natuurlijk niet dat een (ex-)werknemer er met je bedrijfsinformatie en -geheimen vandoor gaat naar de concurrent, dat kan je economisch benadelen. Met een concurrentiebeding kan je positie worden beschermd. Vooral medewerkers in het hogere segment krijgen te maken met een concurrentiebeding. Denk aan salesfuncties, hogere managers of relatiebeheerders.
Wil je advies over een concurrentiebeding? Schakel een arbeidsrecht advocaat in via Omnius, zij hebben de kennis en ervaring om je bedrijf te beschermen. Lees meer
Soms betaalt een werkgever te weinig of helemaal geen loon uit. Dit kan voor grote problemen zorgen, zoals het betalen van de vaste lasten. Een oplossing hiervoor is het starten van een loonvorderingsprocedure. Jij kunt in een bodemprocedure voor de kantonrechter of in een kort geding het achterstallige loon vorderen. Hierdoor kun je onder andere aanspraak maken op de wettelijke verhoging en de wettelijke rente, zoals vastgelegd in het Burgerlijk Wetboek.
Heb je nog loon tegoed van je werkgever? Wij kunnen je helpen bij het verkrijgen waar je volgens de wet recht op hebt. Lees meer
Heb je vragen over je arbeidssituatie en maak je je zorgen over de financiële aspecten van juridische bijstand? Vaak is het mogelijk om in arbeidsrechtelijke kwesties gebruik te maken van gesubsidieerde rechtsbijstand, ook wel bekend als pro deo bijstand.
Dit betekent dat de kosten voor een advocaat gedeeltelijk of volledig worden gedekt door de overheid via gesubsidieerde rechtsbijstand. Hieronder vind je meer informatie hierover.
Om in aanmerking te komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand in arbeidsrechtelijke zaken, zijn er bepaalde criteria waaraan voldaan moet worden:
Daarnaast gelden er ook regels met betrekking tot het vermogen. Het vermogen per persoon mag in 2023 niet hoger zijn geweest dan € 33.748,-. Soms kan er, afhankelijk van het inkomen, een eigen bijdrage gelden. De hoogte van deze eigen bijdrage wordt altijd besproken door het advocatenkantoor en de arbeidsrecht advocaat.
Wij hebben onder andere gespecialiseerde arbeidsrecht advocaten in:
In sommige situaties is de werkgever verplicht om verlof te geven en het loon 100% door te betalen. Voorbeeld van zo’n calamiteit is de sluiting van de scholen waardoor de opvang van de kinderen geregeld moet worden of de eerste dag wanneer een gezinslid in quarantaine moet of in het ziekenhuis wordt opgenomen.
Een werkgever kan werknemers verplichten om bijvoorbeeld thuis te werken of om juist wel naar het werk te komen. Een medewerker mag niet op eigen initiatief thuisblijven vanwege angst om met het Coronavirus besmet te raken. Wanneer de werkgever besluit de medewerker naar huis te sturen om de kans op besmetting met het Coronavirus te verminderen, bestaat een verplichting tot doorbetaling van het loon.
Iedere werkgever dient zijn medewerkers te informeren over de van toepassing zijnde hygiënemaatregelen en wat een medewerker moet doen wanneer hij of zij besmet raakt met het coronavirus. Een werknemer dient zijn of haar werkgever te informeren wanneer hij vermoedt (mogelijk) besmet te zijn geraakt met het coronavirus.
Regelmatig komt het voor dat een werkgever de werknemer een lage transitievergoeding aanbiedt. Vaak heeft deze werknemer geen juridisch advies ingeschakeld en zal hij of zij de vergoeding accepteren. Het aangeboden bedrag lijkt vaak hoog, maar schijn bedriegt.
Een ontslagspecialist kan toetsen of de aangeboden transitievergoeding juist berekend is. Uw dienstjaren worden in aanmerking genomen bij de berekening van de transitievergoeding.
Zonder juridisch advies loopt u de kans dat u afgescheept wordt met een te lage vergoeding. Dit kunt u voorkomen door een goed advies van een ontslagspecialist.
Voor de zogenaamde statutair directeur gelden andere ontslagregels dan voor normale werknemers. Een statutair is een directeur die door een aandeelhoudersbesluit is aangesteld. Alleen in dat geval is sprake van een statutair directeur. Directeurs of bestuurders die zijn aangesteld zijn geen statutair directeur als zij zonder aandeelhoudersbesluit zijn aangesteld.
Voor de statutair directeur geldt het algemene opzegverbod niet. Deze directeur kan te allen tijde worden ontslagen door het orgaan dat ook bevoegd was de directeur aan te stellen. Bij het ontslag moeten wel de opzegtermijnen in acht worden genomen. Een advocaat staat directeuren bij die worden geconfronteerd met een ontslagbesluit.
In beginsel kan uw werkgever besluiten u over te plaatsen. U bent namelijk aangesteld als ambtenaar. De werkgever is daarom bevoegd eenzijdig wijzigingen in de rechtspositie door te voeren. Dit betekent echter niet dat deze bevoegdheid onbeperkt is. Tegen een besluit tot overplaatsing kunt u uw bezwaren kenbaar maken. Dit kan bij de bezwarencommissie van uw werkgever of zelfs bij de rechter. Een advocaat kan u voorzien van het nodige advies wanneer u wordt geconfronteerd met een besluit tot overplaatsing.
Nee, meestal heeft een ambtenaar recht op een WW-uitkering die wordt aangevuld met een bovenwettelijke regeling. De bovenwettelijke regeling bestaat uit een aanvullende uitkering en een aansluitende uitkering en is bedoeld om bij de wachtgelduitkering aan te sluiten.
Over de functie
Allereerst zult u uw arbeidsovereenkomst moeten raadplegen. In de arbeidsovereenkomst staat doorgaans uw functie vermeld. Vaak is dit een ruim omschreven functie. In dat geval dient u een redelijke wijziging te accepteren. Als uw functie precies is beschreven en geen algemene functiebeschrijving aanwezig is, kan uw functie alleen worden gewijzigd met uw instemming......
Soms moet u uw ontslag aanvechten om recht te hebben op een WW-uitkering. Dit is het geval bij het ontslag op staande voet. Door dit ontslag bent u verwijtbaar werkloos, waardoor u geen recht heeft op een WW-uitkering. De inzet van een arbeidsrechtspecialist vergroot uw kansen het ontslag met succes aan te vechten.
Bij de andere gevallen van ontslag is het niet verplicht om het aan te vechten, maar vaak wel aan te raden. In sommige gevallen heeft de werkgever geen geldige reden voor ontslag, of heeft u recht op een transitievergoeding. Een advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht kan u optimaal adviseren of het aanvechten van uw ontslag voor u zinvol is.
Nee, u heeft niet in alle gevallen recht op een transitievergoeding. Sinds 1 juli 2015 geldt de kantonrechtersformule niet meer. In plaats daarvan is de transitievergoeding in het leven geroepen. U krijgt als werknemer een transitievergoeding wanneer u ten tijde van het ontslag 2 jaar of langer in dienst bent bij uw werkgever. Dit geldt voor zowel tijdelijke als vaste contracten.
Een arbeidsrechtspecialist kan u precies vertellen of u aanspraak kunt maken op een transitievergoeding. Als dat zo is kan de advocaat meteen de nodige handelingen verrichten om uw recht op een transitievergoeding uit te oefenen.
Tussen de schadeveroorzakende gebeurtenis en de schade moet een causaal verband bestaan. Dit houdt in dat er een oorzakelijk verband bestaat tussen de schade en de gebeurtenis; alleen de schade veroorzaakt (direct of indirect) door de gebeurtenis komt voor vergoeding in aanmerking.
Bij materiële zaakschade is de berekening eenvoudig. Stel u krijgt een verkeersongeval waarbij u geen schuld te verwijten valt. Uw auto is total loss en had een waarde van EUR 40.000. Dit is de schade die u lijdt en komt voor vergoeding in aanmerking.
Bij de personenschade kan de berekening moeilijker zijn. Dit is het geval wanneer u door een ongeval (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt. Een voorbeeld:
U raakt gedeeltelijk verlamd door een ongeval waardoor u gedeeltelijk arbeidsongeschikt wordt. U kunt niet meer terugkeren naar uw oude functie en gaat daarom EUR 10.000 minder verdienen per jaar. Dit is de schade die u lijdt, maar daar houdt het niet op. In uw nieuwe functie kunt u geen promotie maken. Daarnaast heeft u thuiszorg nodig. In uw oude functie zou u promotie krijgen, waardoor u meer zou gaan verdienen. De misgelopen promotie (verhoogd loon), achteruitgang in loon en de kosten van de thuiszorg kunt u verhalen op de veroorzaker van de schade. Door de schadevergoeding gaat u ook belastingschade lijden. Dit is schade veroorzaakt door de belasting die u moet betalen over het bedrag aan schadevergoeding dat u heeft verkregen. De schadevergoeding is namelijk een fors bedrag, waardoor u via BOX III belasting over dit bedrag moet betalen. Ook hiermee wordt rekening gehouden bij het bepalen van de hoogte van de schadevergoeding.
Zoals u ziet kunnen veel factoren meewegen bij de berekening van de schade. De berekening van de schadevergoeding is complex en werk voor een specialist. Een advocaat kan alle schadeposten voor u aanwijzen en een berekening maken. Deze berekening dient als uitgangspunt bij de onderhandelingen of procedure tot verkrijging van uw schadevergoeding.
Een ontslagverbod is een verbod tot ontslag wanneer sprake is van een bepaalde omstandigheid waarmee de werknemer te maken heeft. Het meest bekende ontslagverbod is die in het geval van ziekte. Gedurende de eerste twee jaar dat de werknemer ziek is mag de werkgever de werknemer niet ontslaan. Na twee jaar is dit wel toegestaan. Indien men in strijd met het ontslagverbod een werknemer ontslaat is het ontslag vernietigbaar. Dit onterechte ontslag kan worden aangevochten bij de kantonrechter.
Een aantal andere voorbeelden van ontslagverboden zijn:
Meent u dat u ontslagen bent terwijl een ontslagverbod van toepassing is?
Raadpleeg in dergelijke gevallen een advocaat ontslagrecht om uw ontslag ongedaan te maken of een transitievergoeding te verkrijgen. Alle aangesloten advocaten arbeidsrecht hebben jarenlange ervaring met ontslagzaken en kunnen u daarom voorzien van het beste advies.
Bij het bedrijfseconomisch ontslag kunnen meerdere werknemer tegelijkertijd worden ontslagen. Bij een dergelijk collectief ontslag is het altijd de vraag wie het eerst wordt ontslagen. Het afspiegelingsbeginsel bepaalt wie ontslag krijgt en wie niet. Alle werknemers voor uitwisselbare, vergelijkbare en gelijkwaardige functies worden in leeftijdsgroepen ingedeeld. Daarbij heeft tevens te gelden dat binnen de gemaakte groepen de als laatste aangenomen werknemer wordt ontslagen.
Heeft u een vraag over ontslag vanwege bedrijfseconomische redenen?
Raadpleeg in dergelijke gevallen een advocaat ontslagrecht om uw ontslag ongedaan te maken of een transitievergoeding te verkrijgen. Alle aangesloten advocaten arbeidsrecht hebben jarenlange ervaring met ontslagzaken en kunnen u daarom voorzien van het beste advies.
Bent u ontslagen en heeft u loon tegoed van uw ex-werkgever? Of betaalt uw werkgever uw loon (telkens) te laat uit? Dit is een uiterst vervelende situatie en brengt u mogelijk in financiële moeilijkheden. Als u loon tegoed heeft, heeft u een loonvordering op uw werkgever. Een advocaat arbeidsrecht kan u adviseren wat u moet doen om het loon te vorderen waar u recht op heeft. U heeft namelijk recht op achterstallig loon. Daarnaast wordt dit loon verhoogd met de wettelijke verhoging én rente. Dit is een soort van boete die de werkgever moet betalen omdat hij het loon niet of te laat heeft betaald. Deze rente en verhoging is de werkgever slechts verschuldigd indien hem een verwijt valt te maken.
Tot vijf jaar na de eigenlijke loondatum kunt u een loonvordering indienen.
Raadpleeg een advocaat arbeidsrecht om het loon te vorderen waar u recht op heeft. Alle aangesloten advocaten arbeidsrecht hebben jarenlange ervaring met arbeidszaken en kunnen u daarom voorzien van het beste advies.
Het ontslag aanvechten is altijd mogelijk. Of het ook kans van slagen heeft is een andere vraag. Indien u bent ontslagen, of wanneer ontslag dreigt, kunt u het beste een advocaat arbeidsrecht en ontslag inschakelen. Een advocaat kan namens u een procedure starten om wedertewerkstelling of een transitievergoeding te vorderen. Welke procedure wordt gevolgd hangt af van het type ontslag. Neem contact op met een advocaat arbeidsrecht en ontslag indien u te maken heeft met (onterecht) ontslag. De arbeidsrechtspecialisten aangesloten bij Omnius zullen er alles aan doen om uw belangen optimaal te behartigen.
Meent u dat u onterecht ontslagen bent?
Raadpleeg in dergelijke gevallen een advocaat ontslagrecht om uw ontslag ongedaan te maken of een transitievergoeding te verkrijgen. Alle aangesloten advocaten arbeidsrecht hebben jarenlange ervaring met ontslagzaken en kunnen u daarom voorzien van het beste advies.
Ontslag op staande voet is het ontslag vanwege een dringende reden. Een werkgever mag de werknemer per direct naar huis sturen als een dringende reden aanwezig is. Een dringende reden is een ernstige gedraging op de werkvloer. Hierbij kunt u denken aan: geweld, diefstal, werkweigering zonder goede reden of alcohol- of drugsgebruik. Indien een dringende reden aanwezig is kan de werkgever de werknemer per direct ontslaan. De werknemer heeft voorts geen recht op een WW-uitkering vanwege verwijtbaar ontslag.
Indien u op staande voet bent ontslagen kunt u dit ontslag aanvechten.
Een advocaat arbeidsrecht en ontslag kan binnen 2 maanden een verzoekschrift indienen bij de kantonrechter. Raadpleeg te allen tijde een advocaat ontslag indien u van mening bent dat het ontslag onterecht is gegeven.
De wetgever heeft bepaald dat een werknemer alleen kan worden ontslagen indien daar een goede reden voor bestaat. Via het UWV of de kantonrechter dient uw werkgever een ontslagprocedure te starten. De werkgever heeft namelijk een ontslagvergunning nodig om een werknemer te ontslaan. Daarnaast mag een werknemer per direct worden ontslagen vanwege een dringende reden. Dit is het ontslag op staande voet. Redenen voor ontslag op staande voet zijn onder andere: diefstal, geweld, werkweigering of drugs- of alcoholgebruik.
Naast het bestaan van een goede reden voor ontslag, is het ook van belang dat geen van de ontslagverboden van toepassing is. Een ontslagverbod houdt in dat een werknemer niet mag worden ontslagen indien hij of zij bijvoorbeeld ziek is en daarom wordt ontslagen.
Het ontslag moet voorts onderscheiden worden van het niet verlengen van de arbeidsovereenkomst. Bij een tijdelijke arbeidsovereenkomst van bijv. één jaar is geen sprake van ontslag indien het contract niet verlengd wordt.
Een advocaat arbeidsrecht en ontslag kan uw ontslag aanvechten indien u meent dat u niet terecht bent ontslagen.
Een advocaat kan wedertewerkstelling of een transitievergoeding vorderen van de werkgever. Alle aangesloten advocaten arbeidsrecht hebben jarenlange ervaring met ontslagzaken en kunnen u daarom voorzien van het beste advies.
Een gouden handdruk is een ander woord voor transitievergoeding. Een transitievergoeding dient als vergoeding van misgelopen toekomstig loon. Bij onvrijwillig ontslag kan de werknemer in sommige gevallen aanspraak maken op zo’n vergoeding. Door middel van deze vergoeding wordt de pijn van het ontslag bij de werknemer verzacht.
Wanneer u ten tijde van het ontslag 2 jaar of langer in dienst bent bij uw werkgever, heeft u bij zowel een vast als een tijdelijk contract recht op transitievergoeding.
Een advocaat arbeidsrecht en ontslag kan u adviseren. De advocaten arbeidsrecht aangesloten bij Omnius zijn specialisten op het gebied van het ontslagrecht en weten precies waar u recht op heeft. Eventueel kan een rechtszaak aanhangig worden gemaakt bij de kantonrechter om een goede transitievergoeding te bewerkstelligen.
Hulp?
Meent u dat u recht heeft op een gouden handdruk? Of denkt u dat de aan u aangeboden gouden handdruk te laag is? Raadpleeg in dergelijke gevallen een advocaat ontslagrecht om een transitievergoeding te verkrijgen gebaseerd op een juiste berekening. Alle aangesloten advocaten arbeidsrecht hebben jarenlange ervaring met ontslagzaken en kunnen u daarom voorzien van het beste advies.
Een beëindigingsovereenkomst is een overeenkomst die tussen de werknemer en werkgever wordt gesloten, waarbij het dienstverband met wederzijds goedvinden wordt beëindigd. In de beëindigingsovereenkomst (of: vaststellingsovereenkomst) worden de gemaakte afspraken vastgelegd. Zo’n afspraak kan bijvoorbeeld zijn de toekenning van een transitievergoeding. Een voordeel van de beëindigingsovereenkomst is dat de werknemer recht blijft houden op een WW-uitkering.
Hulp nodig?
Raadpleeg te allen tijde een advocaat arbeidsrecht en ontslag indien u een beëindigingsovereenkomst aangeboden heeft gekregen. Eenmaal getekend is de overeenkomst bindend en kan deze niet ongedaan gemaakt worden. Raadpleeg een advocaat ontslagrecht om uw beëindigingsovereenkomst te beoordelen. Alle aangesloten advocaten arbeidsrecht hebben jarenlange ervaring met ontslagzaken en kunnen u daarom voorzien van het beste advies.
De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar. De juristen staan je graag te woord om jouw contactaanvraag op te nemen. Ook ’s avonds en in het weekend.
Zeer snel.reaktie, eerst dame van platform, na intake daar zeer snel een advocaat aan de lijn
Tutti bene
Snel en praktisch, heb me net aangemeld en voel me nu al beschut.