Arbeidsrecht advocaat voor uw situatie nodig? Voorkom conflicten en neem contact op!

Als werkgever of werknemer krijgt u te maken met allerlei arbeidsrechtelijke situaties. Om tijd en onnodige kosten te besparen, is het aan te raden om u goed te laten informeren over uw rechten en plichten. Een arbeidsrecht advocaat kan u adviseren en helpen bij het oplossen van arbeidsgeschillen. Maar ook bij het opstellen van documenten, ontslag van een medewerker of het vorderen van loon. Neem contact op met een arbeidsrecht advocaat uit het Omnius Advocatennetwerk.

Bent u werkgever? Ook dan helpen wij u verder. Klik hier voor meer informatie.

Ontslag? Schakel een arbeidsrecht advocaat in

Disfunctioneren, financiële problemen of wangedrag: wat de reden ook is, ontslag is altijd een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. De werknemer verliest de zekerheid van een vast inkomen en moet op zoek naar een nieuwe baan. Maar ook voor de werkgever is het moeilijk om afscheid te moeten nemen van de werknemer die hij ooit vol enthousiasme aannam. Er zijn verschillende soorten ontslag. Zo kan er sprake zijn van ontslag op staande voet, ontslag met wederzijds goedvinden of ontslag om bedrijfseconomische redenen. De advocaten uit het Omnius Advocatennetwerk zorgen voor een goede afsluiting van het dienstverband, zodat u beide goed verder kunt. Lees meer

Transitievergoeding laten berekenen of controleren?

Als compensatie voor ontslag krijgen werknemers soms een transitievergoeding. Zowel werknemers met een vast als tijdelijk contract kunnen daar recht op hebben. Zo’n vergoeding biedt de werknemer extra steun in de overgangsperiode naar een nieuwe baan. Werkgever en werknemer mogen zelf de hoogte van de transitievergoeding bepalen. Maar omdat ze allebei baat hebben bij een goede berekening, doen ze er verstandig aan om het advies van een arbeidsrecht advocaat in te winnen. De advocaten uit het Omnius Advocatennetwerk zorgen voor een terechte transitievergoeding, zodat werkgever en werknemer beide financieel tevreden zijn. Lees meer

Concurrentiebeding

Een werkgever wil natuurlijk niet dat een (ex-)werknemer er met zijn bedrijfsinformatie en -geheimen vandoor gaat naar de concurrent, dat kan hem economisch benadelen. Met een concurrentiebeding kan de positie van de werkgever worden beschermd. Vooral medewerkers in het hogere segment krijgen te maken met een concurrentiebeding. Denk aan salesfuncties, hogere managers of relatiebeheerders. Wilt u advies over een concurrentiebeding? Onze advocaten hebben de kennis en ervaring om uw bedrijf te beschermen. Lees meer

Loonvordering

Het gebeurt regelmatig dat werkgevers na ontslag niet al het loon en vakantiedagen uitbetalen, ook al heeft de werknemer daar recht op. Via een loonvordering krijgt een werknemer toch nog waar hij recht op heeft. Krijgen waar u recht op heeft? Raadpleeg een arbeidsrecht advocaat voor uw mogelijkheden. Lees meer

Wij hebben onder andere gespecialiseerde arbeidsrecht advocaten in:

 

Omnius is het grootste netwerk in Nederland van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren. Ruim 130 kantoren vormen samen het Omnius Advocatennetwerk.

Omnius helpt u verder
 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 29
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

  Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe

  Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Omnius?

  Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

  Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Omnius Keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 309 advocaten
  • Als beste beoordeeld

   Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
   8.1

  Over ons

  Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

  Met 309 advocaten en meer dan 130 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.