Bedankt Van der Kooij Besters Advocaten

Uw aanvraag is naar de Omnius Intakebalie verzonden. Een van onze juristen neemt binnen uiterlijk een halve werkdag contact met u op.

Wat kunt u nu verwachten?

Een jurist van de intakebalie neemt telefonisch contact met u op ter bespreking van uw kwestie. Het doel van het gesprek is het vinden van de best passende en door uw gewenste oplossing. Ons dienstenaanbod loopt uiteen van doe-het-zelf oplossingen, juridische diensten tegen een vaste prijs of maatwerk dienstverlening door een gespecialiseerde jurist of advocaat.

Relevante documenten

Het is handig als u relevante documenten of brieven bij elkaar verzamelt. Bij de intake kunt u zo snel antwoord geven op alle vragen.

De juiste jurist of advocaat

Mocht het inschakelen van een jurist of advocaat de beste oplossing lijken, dan kan de intakejurist u adviseren welke jurist of advocaat het meest geschikt lijkt voor uw kwestie en met wie u in contact gebracht kan worden.

Belangrijke informatie over de Omnius Intakebalie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u erop dat bij de Omnius intakebalie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail, WhatsApp en/of per telefoon met de Omnius Intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.