Deelname kantoren

Verspreid over Nederland maken inmiddels ruim 50 kantoren, met in totaal zo’n 350 advocaten, deel uit van het Omnius Advocatennetwerk. Binnen het netwerk worden iedere dag opnieuw tientallen zaken ondergebracht op alle grote rechtsgebieden, hetgeen voor de meeste kantoren de voornaamste reden van deelname is. Van de deelnemende kantoren wordt op hun beurt verwacht dat zij zich houden aan het Omnius keurmerk waardoor optimale kwaliteit en klanttevredenheid wordt bereikt.
Als deelnemer aan het Omnius Advocatennetwerk geniet uw kantoor van diverse structurele voordelen:

 

 • Waardevolle aanvragen exclusief doorgestuurd
 • Hoge kwaliteit: de juristen van de intakebalie filteren alle aanvragen
 • Grote zichtbaarheid: high-traffic-website met eigen profiel
 • Samenwerking met Premium Partners
 • Kostenbesparing via Inkoopcollectief

 

Omnius werkt conform Gedragsregels NOvA.

 
Meer informatie of interesse in deelname?
Meer informatie over de voordelen van deelname en wat Omnius voor uw kantoor kan betekenen vindt u hier (linken naar OmniLegal).
Omnius is een geregistreerde handelsnaam van OmniLegal B.V. en is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 55651291 en gevestigd aan de Energiestraat 5b, 1411 AN Naarden.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 294 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 294 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.