Waarom heb ik het nodig?

Als u als intermediair bemiddelt tussen Opdrachtgevers en Interim-professionals (bijvoorbeeld als uitzendkracht of op detacheringsbasis), is het verstandig om gebruik te maken van algemene voorwaarden. In de algemene voorwaarden zet u de standaard-bepalingen die moeten gelden voor alle overeenkomsten die u afsluit. Zo hoeft u niet steeds over die bepalingen te onderhandelen, maar wijst u de partij met wie u zaken doet erop dat uw algemene voorwaarden van toepassing zijn. De algemene voorwaarden gaan bijvoorbeeld over de betaling, aansprakelijkheid en ontbinding.


Belangrijke aandachtspunten

 • U moet uw algemene voorwaarden vóór of uiterlijk bij het sluiten van de overeenkomst nadrukkelijk van toepassing verklaren.
 • U moet uw algemene voorwaarden “ter hand stellen”. Dit betekent dat u verplicht bent (een kopie van) de algemene voorwaarden aan uw klant te overhandigen of toe te sturen, zodat zij die kunnen inzien.
 • U kunt uw algemene voorwaarden (laten) deponeren bij de Kamer van Koophandel. Daar zijn kosten aan verbonden, maar u heeft daarmee wel het bewijs dat die set op dat moment uw geldende algemene voorwaarden waren.

Hulp van een advocaat als:

 • U een geschil heeft met een uitzendkracht
 • U een geschil heeft over de kwaliteit van dienstverlening in combinatie met andere contracten
 • U algemene voorwaarden op maat wenst op te laten stellen
 • U uw algemene voorwaarden wenst na te laten kijken

Verder advies

Deze algemene voorwaarden zijn toegespitst op uitzendbureaus en detacheringsbureaus. U heeft daarmee goede, actuele voorwaarden die u meteen van toepassing kunt verklaren voor uw diensten. Toch kan het zijn dat u ze net niet passend vindt, omdat bepaalde voorwaarden niet voor uw bedrijf gelden of net anders werken. U kunt dan ook uw eigen set algemene voorwaarden opstellen. Zo krijgt u goede en actuele bepalingen, die precies passen bij uw bedrijf. Wilt u uw algemene voorwaarden op maat laten opstellen door één van onze juristen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.


Direct starten

Extra voordelen bij Doe-Het-Zelf

Veel meer dan het downloaden van een Word-document

Voordelig

Euro72px

80% van de inhoud van juridische documenten is standaard. Daar is geen dure jurist voor nodig.

Altijd Up-To-Date

Snelheid

Zeker weten dat alle juridische documenten 100% kloppen en actueel zijn.

Foutloos

Foutloos-72px

Knip en plakwerk van overeenkomsten is de nr.1 oorzaak van juridische conflicten.

Hoe het werkt

In een handomdraai elk gewenst document op maat maken!

 1. Kies het juiste document

  dit kan een 'boze' brief of overeenkomst zijn. Staat uw document er niet tussen? Neem dan contact op met onze helpdesk. Zij kunnen het gewenste document voor u op maat maken.
 2. Maak uw document op maat

  Iedereen kan met behulp van onze 'slimme' software stap-voor-stap een juridisch document op maat maken. Onze vragen en toelichtingen zijn allemaal in begrijpelijk Nederlands. Mocht het toch niet lukken, geen probleem. Onze medewerkers staan voor u klaar.
 3. Maak een Omnius account en betaal u via iDEAL

  Na afronding van de vragen maakt u een Omnius account aan en betaald u via iDEAL het bedrijg inclusief btw. Zodra de betaling is ontvangen, kunt u het document downloaden in PDF of in Word formaat, opslaan met uw eigen account, opnieuw bewerken en - indien gewenst - digitaal laten ondertekenen.

Twijfelt u toch?

Laat het document controleren of volledig op maat maken. Wij helpen u graag. Neem daarvoor contact op met onze helpdesk

Komt u er zelf niet uit?


Onze juristen helpen u graag
 • 088 - 629 00 80
  Hulp bij Doe Het Zelf

 • Direct contact

  Trusted partners Omnius Doe-het-zelf


  Trusted partners
  Zo kan het dus ook

  Waarom Omnius?

  Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

  Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Omnius Keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
  • Als beste beoordeeld

   Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
   8.2

  Over ons

  Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

  Met 331 advocaten en meer dan 158 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.