Specialisten in echtscheidingen

Een echtscheiding is een moeilijk maar vooral ook emotioneel proces. Terwijl verschillende emoties zich afwisselen zult u ook rationele beslissingen moeten nemen vol met juridische vragen. Gaat u scheiden? Schakel dan de hulp van een advocaat in. De echtscheidingsadvocaat dient voor u een echtscheidingsverzoek in, staat u bij tijdens het proces en kan u helpen bij lastige keuzes. 

Echtscheiding op gemeenschappelijk verzoek

Bent u het beide al grotendeels eens en is er geen conflict over de te maken afspraken? Dan kan een echtscheiding over het algemeen vrij eenvoudig door één advocaat worden geregeld. Deze vorm van scheiden is sneller, eenvoudiger en goedkoper. Lees meer

Scheiden op tegenspraak

Hoe aantrekkelijk het gemeenschappelijk verzoek ook klinkt, het is niet altijd de beste procedure. Spelen er grote tegengestelde belangen of stelt één van de partners zich niet constructief op, dan is het beter om voor de echtscheiding op tegenspraak te kiezen. Lees meer 

Echtscheiding voor ondernemer

Een scheiding is een nog moeilijkere situatie wanneer er een onderneming in het spel is. Bij deze echtscheidingsprocedure spelen grote financiële belangen. De waarde van de onderneming moet worden bepaald en het pensioen moet worden verdeeld.

Alimentatie regelen

Bij een scheiding dienen er veel zaken geregeld te worden zoals het vaststellen van de eventuele alimentatie.
Wij vinden het belangrijk dat u niet meerdere advocaten nodig heeft. Wij hebben alles onder 1 dak

 • Partneralimentatie
 • Kinderalimentatie
 • Drie manieren waarop een Omnius echtscheidingsadvocaat u kan helpen:

  Er zijn drie methodes waarop u en uw ex-partner zich kunnen laten bijstaan door een advocaat familierecht:

  • De klassieke methode waarbij elke partij zijn eigen advocaat kiest en waarbij het contact vooral tussen de advocaten zal verlopen.
  • De gezamenlijk methode, waarbij beide partners een gezamenlijke advocaat in de hand nemen. Deze advocaat adviseert u beide en staat jullie bij in de rechtszaal.
  • De alternatieve methode. Bij deze methode besluit u samen met uw partner een mediator in te schakelen. Dit hoeft echter geen advocaat te zijn. Deze begeleidt vooral de onderhandelingen tussen u en uw ex-partner.

  Onze advocaten familierecht en mediators kunnen u en uw partner bij alle drie de methodes bijstaan. Neem contact met op om uit te zoeken welke methode en advocaat het beste bij u past.

  Heeft u advies of hulp nodig bij een echtscheiding?

  Een echtscheiding bestaat uit een veelvoud aan juridische handelingen, waarbij emoties vaak de boventoon voeren. Desondanks zal u, ook al lijkt dat misschien moeilijk, ook rekening moet houden met uw toekomstige belangen en die van uw kinderen. Omnius is Nederlands grootste kwaliteitsnetwerk van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren. Onze echtscheidingsadvocaten en advocaten familierecht beschikken over de ervaring om u in deze lastige periode bij te staan. In ons netwerk vindt u altijd wel een advocaat die bij u past en dankzij het Omnius Keurmerk bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

  Wij hebben onder andere gespecialiseerde echtscheidingsadvocaten in:

  Amsterdam
  Utrecht
  Rotterdam
  Leiden

  Bent u op goede voet met uw (ex)-partner? Uitelkaar.nl is het alternatief voor Omnius

  Op zoek naar een alternatief voor Omnius? Neem gerust een kijkje op de website van Uitelkaar.nl.

  Uitelkaar.nl is het grootste online scheidingsplatform van Nederland. Bij hen kunt u gemakkelijk en snel tegen het meest voordelige tarief scheiden. LET OP! Dit is enkel mogelijk als u op gemeenschappelijk verzoek wenst te scheiden. Mocht u of uw partner het niet eens zijn met de scheiding is uitelkaar.nl niet geschikt.

  Omnius is het grootste netwerk in Nederland van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren. Ruim 163 kantoren vormen samen het Omnius Advocatennetwerk.

  Omnius helpt u verder
  • Stap 1: Bel of mail onze juristen van de intakebalie
  • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
  • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
  Bel met de intakebalie
  088 - 629 00 29
  Beschikbaar vanaf
  Neem contact op

  De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  08:00-18:00 uur
  08:00-18:00 uur
  08:00-18:00 uur
  08:00-18:00 uur
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag
  Feestdagen
  08:00-18:00 uur
  09:00-17:00 uur
  12:00-16:00 uur
  Gesloten

  Stel uw vraag

  "*" geeft vereiste velden aan

  Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 1 GB.
   Hidden
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
   Zo kan het dus ook

   Waarom Omnius?

   Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

   Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

   • 7 dagen per week bereikbaar

    Ook ’s avonds en in het weekend
   • Omnius Keurmerk

    Uw garantie voor service en kwaliteit
   • Juridische hulp in elke situatie

    Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
   • Overal in Nederland

    Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
   • Als beste beoordeeld

    Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
    8.2

   Over ons

   Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

   Met 331 advocaten en meer dan 163 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

   Er zijn advocaten gevonden.

   Klik hier voor de resultaten.