Gebeld door Omnius – 088 – 629 00 14

Bent u gebeld door het telefoonnummer: 088 – 629 00 14? Dit telefoonnummer is het nummer waarmee de juridische intakebalie van Omnius u terugbelt.

Waarschijnlijk hebt u bij ons of een van onze partnerwebsites een webformulier ingediend, hebt u een zaak bij ons lopen, of hebben wij meer informatie nodig voor uw zaak.

Na geen gehoor zullen wij u nog maximaal twee keer proberen te bereiken.
Vanzelfsprekend kunt u ons ook altijd zelf bellen via: 088 – 629 00 14. Houd uw eventuele dossiernummer bij de hand.

Omnius is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar:

Maandag – vrijdag 08:00-18:00 uur
Zaterdag 09:00-17:00 uur
Zondag 12:00-16:00 uur
Feestdagen gesloten

U kunt 24/7 ons een bericht sturen via WhatsApp of via het webformulier.

 

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 335 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 335 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.