Onze juridische intakebalie helpt u graag!

De juristen van de Omnius Intakebalie geven u een eerstelijns juridisch advies en helpen u bij het kiezen van de juiste juridische oplossing. Zonodig helpen zij u bij het selecteren van de juiste advocaat en het doorgeven van uw contactaanvraag. De adviezen van de intakebalie zijn kosteloos en vrijblijvend. De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen.

De intakejuristen kijken aan de hand van uw situatie wat de best passende juridische oplossing kan zijn. Niet altijd is meteen een advocaat nodig. Ons dienstaanbod loopt uiteen van doe-het-zelf oplossingen, ‘standaard’ juridische oplossingen voor een vaste prijs en/of bijstand van een gespecialiseerde advocaat.

Onze openingstijden zijn als volgt: maandag t/m donderdag 08:00 tot 20:00 uur; op vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16.00 uur. Buiten de openingstijden kunt u de intakebalie bereiken via Whatsapp en uw vraag digitaal versturen via de website van Omnius.

Voordelen van de juridische intakebalie:

 • Snel inzicht in je kansen
 • Advies over de te nemen vervolgstappen
 • De best passende juridische oplossing
 • Match met de beste advocaat
 • 7 dagen per week bereikbaar
 • Kosteloos en vrijblijvend eerstelijns juridisch advies

Belangrijke informatie over de Omnius Intakebalie
Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Omnius Intakebalie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail, WhatsApp en/of per telefoon met de Omnius Intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 749 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de - soms nog ouderwetse - juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten