Advies over vermoedelijk ontslag


Omschrijving situatie

Sanne is zeven jaar manager in de farmaceutische industrie. Sinds kort heeft ze een functioneringsgeschil. Om aan bepaalde competenties te kunnen voldoen, is er een verbetertraject opgezet. Op basis van de tussentijdse gesprekken heeft Sanne het vermoeden dat zij ontslagen zal worden. Over een maand hoort ze het eindoordeel. Wat kan ze doen?

Ons advies

Bij het vermoeden dat de werkgever een dossier opbouwt en over wil gaan op ontslag, is het raadzaam om de situatie met een arbeidsrechtadvocaat te bespreken. De advocaat kan helpen bij het formuleren van de reactie, of kan een reactie voor de werknemer opstellen.

Hoe werkt het?

Om de kwestie te bespreken en het mondeling advies van een advocaat in te winnen, is de situatie het meeste gebaat bij het product ’45 minuten advocaatservice’ voor 95 euro.  

Vermoed u ook ontslag? Bel voor een eerste vrijblijvend advies met onze intakebalie.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 183 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  7.9

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 183 advocaten en meer dan 62 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.