Omnius Letselschade advocaten

Omnius Letselschade Advocaten is gespecialiseerd in letselschadezaken en helpt u graag bij het verkrijgen van een passende schadevergoeding. Onze ervaren advocaten staan voor u klaar en bieden een gratis online zaakbeoordeling aan. Binnen 5 minuten weet u of wij u verder kunnen helpen en neemt één van onze aangesloten advocaten contact met u op.

Wij begrijpen dat letselschade ingrijpend kan zijn en staan daarom 7 dagen per week voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op ondersteuning en advies, zodat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

R

Snelle gratis beoordeling van uw zaak

R

Uitsluitend gespecialiseerde Letselschadeadvocaten

R

Kwaliteit door ervaring en specialisme

Omnius Letselschade: Uw partner bij letselschade

Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout en heeft u hierbij letsel opgelopen? Dan bent u bij de Omnius Letselschadeboetiek aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in letselschaderecht en kunnen u helpen bij het claimen van een schadevergoeding.

Waarom kiezen voor Omnius Letselschade-advocaten?

Bij de Omnius Letselschadeboetiek werken ervaren letselschade advocaten en juristen die uw belangen op de eerste plaats zetten. Wij weten als geen ander hoe ingrijpend een letselschadezaak kan zijn en helpen u graag bij het verkrijgen van de juiste vergoeding voor uw schade.

Wat doen wij voor u?

Onze advocaten en juristen kunnen u bijstaan bij het gehele letselschadetraject. Dit betekent onder andere:

  • Het in kaart brengen van de schade en het bepalen van de hoogte van de (toekomstige) schade;
  • Het onderhandelen met de tegenpartij of diens verzekeraar;
  • Het opstarten van een juridische procedure bij de rechtbank indien nodig.

Onze werkwijze

Wij begrijpen dat een letselschadezaak veel emoties met zich meebrengt. Daarom vinden wij het belangrijk om een persoonlijke aanpak te hanteren. Bij ons bent u geen nummer, maar een mens met een verhaal. Wij luisteren naar uw verhaal en nemen de tijd om uw zaak goed te begrijpen. Vervolgens gaan wij aan de slag om de juiste vergoeding voor uw schade te claimen.

Contact opnemen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Omnius Letselschade-advocaten. Onze advocaten en juristen staan u graag te woord en geven u vrijblijvend advies over uw situatie. U kunt ons bereiken via telefoon of, als u liever teruggebeld wil worden, vult u gemakkelijk ons webformulier in.

Gratis intake

Wij nemen contact met u op.


  $
  $

  Beoordeel zelf uw zaak

  Binnen 5 minuten duidelijkheid of u recht heeft op een schadevergoeding!

  Neem vrijblijvend contact op

  Na het invullen van het contactformulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw zaak te bespreken. Ons team van ervaren letselschade experts zal u graag bijstaan en adviseren over uw mogelijkheden en rechten.

  Wist u dat u ook gratis uw zaak kunt laten beoordelen via onze online tool? Hiermee kunt u snel en gemakkelijk een eerste indruk krijgen van uw situatie en de haalbaarheid van uw zaak. Aarzel niet om hier gebruik van te maken.

  Wij begrijpen dat een ongeval en de daaropvolgende letselschade een emotioneel en stressvolle tijd kan zijn. Daarom staan wij u bij met persoonlijke en deskundige ondersteuning gedurende het hele proces.

  Wij streven ernaar om uw zaak op een professionele en efficiënte manier af te handelen, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

  Gratis intake

  Wij nemen contact met u op.