Samenwerking met rechtsbijstandsverzekeraars

Het Omnius Advocatennetwerk werkt samen met de meeste rechtsbijstandsverzekeraars. Heeft u een verzekeringspolis? Het kan voorkomen dat uw zaak niet door uw polis wordt gedekt en daarom door uw verzekering wordt afgewezen. Wij begrijpen dat dit erg vervelend is en willen dan ook graag een oplossing bieden zodat u toch samen met een advocaat aan de slag kunt gaan met uw zaak.

 

Omnius biedt aan rechtzoekenden met een ongedekte zaak 10% korting op het Omnius-tarief*.

 

Is er sprake van een ongedekte zaak? Neem dan altijd contact op met onze intakebalie. Zij zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden en gaan op zoek naar de best passende advocaat voor uw zaak.

 

Uiteraard staan wij ook met voordelige tarieven voor u klaar wanneer u gebruik wilt maken van de vrije advocaatkeuze.

 

* U heeft recht op 10% korting op het Omnius-tarief als u een polisnummer kunt opgeven waaruit blijkt dat u inderdaad verzekerd bent voor rechtsbijstand.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 294 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.7

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 294 advocaten en meer dan 129 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.