Direct de beste strafrecht advocaat

Bent u aangehouden, verdachte of heeft u een dagvaarding gehad? Laat u dan altijd goed voorlichten. Maak gebruik van ons gratis intake gesprek met de juristen van de juridische intakebalie. U staat er niet alleen voor. Wij helpen u verder!

Iedereen kan in aanraking komen met politie en/of justitie. Bijvoorbeeld als u rijdt onder invloed van alcohol of verdovende middelen, bij diefstal, mishandeling, maar ook als u zich schuldig maakt aan ernstig geweld of een zedendelict. Het is daarom belangrijk dat u de juiste juridische hulp inschakelt.

Bij Omnius heeft u een ruime keuze uit gespecialiseerde strafrecht advocaten die tot de top van Nederland behoren. Zij weten hoe ze u moeten verdedigen en zullen zich maximaal inzetten voor uw zaak. Dat wil dus niet zeggen dat u dat u altijd vrijgesproken wordt, maar het kan ook ervoor zorgen dat u een milde straf krijgt.

Dus heeft u een dagvaarding voor politierechter of meervoudige Strafkamer ontvangen? of heeft u tomzitting bij de Officier van Justitie?

Bel dan meteen voor een gratis intake gesprek of whatsapp ons op het mobiele nummer en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.

Veel voorkomende zaken

De strafrecht advocaten van Omnius zijn gespecialiseerd in onder andere de onderstaande delicten en of situaties. U kunt bij ons terecht voor alle strafrechtzaken. Hier vindt u een lijst van veel voorkomende strafrechtzaken waarbij wij u goed kunnen helpen;

Ondernemingen strafrecht

Net als natuurlijke personen, kunnen ondernemingen ook te maken krijgen met het strafrecht. Misdrijven of overtredingen van het personeel of de directie worden toegerekend aan de onderneming. Het gevolg is dat het bedrijf strafrechtelijk aansprakelijk kan worden gesteld. Meestal zal de straf in de vorm van een boete zijn, maar in sommige gevallen behoort een gevangenisstraf voor de directie of verantwoordelijken ook tot de mogelijkheden.

Krijgt u te maken met een overtreding, misdrijf of aanklacht van justitie? Een strafrechtadvocaat kan uw onderneming verdedigen tegen het OM en een hoge straf voorkomen. Samen met u zal de advocaat een processtrategie bepalen, om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Omnius is het grootste netwerk in Nederland van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren. Ruim 125 kantoren vormen samen het Omnius Advocatennetwerk.

Omnius helpt u verder
 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 29
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

  Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe

  Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Omnius?

  Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

  Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Omnius Keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 304 advocaten
  • Als beste beoordeeld

   Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
   8.1

  Over ons

  Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

  Met 304 advocaten en meer dan 125 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.