Advocaat Strafrecht

Drugs, geweld, fraude of diefstal: heeft u een overtreding of misdrijf gepleegd dan kunt u (fors) worden gestraft. Een instrument dat de officier van justitie bijvoorbeeld kan eisen is de ‘ontnemingsmaatregel’: bestaat het vermoeden dat een bepaald misdrijf inkomsten of voordeel heeft opgeleverd, dan worden die inkomsten van de dader afgenomen.

Heeft u een overtreding of misdrijf gepleegd en krijgt u te maken met een aanklacht van justitie? Dan is het sterk aan te raden om de hulp van een advocaat in te schakelen. Een strafrechtadvocaat kan u bijstaan, de processtrategie bepalen en u zo goed mogelijk verdedigen

Net als natuurlijke personen, kunnen ondernemingen ook te maken krijgen met het strafrecht. Misdrijven of overtredingen van het personeel of de directie worden toegerekend aan de onderneming. Het gevolg is dat het bedrijf strafrechtelijk aansprakelijk kan worden gesteld. Meestal zal de straf in de vorm van een boete zijn, maar in sommige gevallen behoort een gevangenisstraf voor de directie of verantwoordelijken ook tot de mogelijkheden.

Krijgt u te maken met een overtreding, misdrijf of aanklacht van justitie? Een strafrechtadvocaat kan uw onderneming verdedigen tegen het OM en een hoge straf voorkomen. Samen met u zal de advocaat een processtrategie bepalen, om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Omnius is het grootste netwerk in Nederland van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren. Ruim 50 kantoren vormen samen het Omnius Advocatennetwerk.

Juridische oplossingen voor elke situatie

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1532 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de - soms nog ouderwetse - juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Naarden, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.
Klik hier voor de resultaten.