Werkwijze

Op onze website vindt u informatie over diverse rechtsgebieden, zowel particulier als zakelijk. Ook kunt u via deze site een advocaat of jurist selecteren die zich hebben toegelegd op een specifiek rechtsgebied en die kantoor houden bij u in de buurt. Om u te helpen bij de keuze van een juiste juridische oplossing hebben wij een aantal tips voor u.

De juristen van de Omnius Intakebalie helpen u bij het selecteren van de juiste juridische oplossing. Dit kan bijvoorbeeld de inschakeling van een advocaat of jurist zijn. Het kan ook voorkomen dat juridische bijstand voor u of uw zaak niet nodig is. Omnius kan u verwijzen naar advocaten en juristen. U dient zelf tot inhoudelijke afspraken te komen met de rechtshulpverlener(s).

De adviezen van de intakebalie zijn overigens kosteloos en vrijblijvend. De juristen van de intakebalie staan u graag te woord om uw contactaanvraag op te nemen. Op werkdagen zijn wij van 08:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16.00 uur geopend.

Belangrijke informatie over de Omnius Intakebalie

Alle informatie wordt geheel vertrouwelijk behandeld. Voor de volledigheid wijzen wij u er op dat bij de Omnius Intakebalie geen advocaten werken. Dat betekent dat de regels over bijvoorbeeld het beroepsgeheim – zoals die gelden voor advocaten – niet van toepassing zijn op uw contacten per e-mail en/of per telefoon met de Omnius Intakebalie. Wij adviseren u daarom vertrouwelijke informatie over uw zaak alleen met de advocaat zelf te delen. Alle telefoongesprekken en e-mailformulieren worden via de Omnius Intakebalie verwerkt voordat deze bij de advocaat belanden. Dit geldt ook voor de contactmogelijkheden via de advocaatprofielen, tenzij u kiest voor optie 2.

Direct contact? Kies uw advocaat uit het overzicht

Heeft u een vraag of zaak voor een specifieke advocaat dan kunt u via deze website ook zelf een keuze maken uit alle advocaten die werken bij de advocatenkantoren verspreid over heel Nederland. Deze kantoren zijn zelfstandig en van elkaar onafhankelijk, maar zijn allen deelnemer aan het Omnius Advocatennetwerk. Alle advocaten hebben verschillende specialisaties en zijn lid van de Nederlandse Orde van advocaten.

Pro deo (gesubsidieerde rechtsbijstand)

Soms is het mogelijk om uw zaak op basis van pro deo te behandelen (toevoeging). Een advocaat kan dit voor u regelen en bespreekt met u de mogelijkheden zodra hij uw zaak in behandeling neemt. De advocaten kunnen op pro deo-basis (gesubsidieerde rechtsbijstand) werken.

Al uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Uw aanvraag wordt zo snel mogelijk naar de juiste advocaat of jurist doorgezonden voor een kosteloze eerste evaluatie. Eén van de advocaten neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Omnius helpt u verder
 • Stap 1: Bel of mail onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 29
Beschikbaar vanaf
Neem contact op

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
08:00-18:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-18:00 uur
09:00-17:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

"*" geeft vereiste velden aan

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 1 GB.
  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.
  Zo kan het dus ook

  Waarom Omnius?

  Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

  Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

  • 7 dagen per week bereikbaar

   Ook ’s avonds en in het weekend
  • Omnius Keurmerk

   Uw garantie voor service en kwaliteit
  • Juridische hulp in elke situatie

   Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
  • Overal in Nederland

   Het grootste juridische netwerk van Nederland met 332 advocaten
  • Als beste beoordeeld

   Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
   8.2

  Over ons

  Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

  Met 332 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 20 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

  Er zijn advocaten gevonden.

  Klik hier voor de resultaten.