Logo

Advocaten: word deelnemer

Sluit u aan bij Omnius. Hét juridische platform van Nederland. Ontvang direct interessante aanvragen. Inschrijven per rechtsgebied mogelijk. Mail ons of bel: 030 200 63 51.

Advocatenplatform

Verspreid over heel Nederland maken meer dan 295 advocaten deel uit van het Omnius platform. Binnen het platform worden iedere maand opnieuw vele honderden zaken doorgezet aan de deelnemende advocaten.

Grootste juridische platform van Nederland

Omnius is een juridisch platform waar vraag en aanbod bij elkaar komt. Dagelijks melden zich honderden rechtzoekenden bij Omnius voor een juridische oplossing. Door de juristen van de intakebalie en slimme software algoritmes worden vraag en aanbod gekoppeld. De dienstverlening van Omnius wordt gewaardeerd met een 8,1.

Omnius wordt gebruikt door particulieren en ondernemers die een combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid, service en helderheid wensen bij het oplossen van hun juridische kwestie.

Advocaten sluiten zich bij Omnius aan omdat zij nieuwe cliënten zoeken en een extra influx van zaken, passend bij hun expertise.

Aanvragen via premium partners

Vanuit diverse premium partners (o.a. rechtsbijstandsverzekeraars en brancheorganisaties), genereert Omnius voor elke advocaat elke dag opnieuw waardevolle aanvragen. Aanvragen komen uit alle arrondissementen voor alle rechtsgebieden. Zowel zakelijk als particulier. Via het gebruiksvriendelijke distributiesysteem Legal Cross ontvangt elke deelnemende advocaat digitaal alle aanvragen passend bij zijn of haar wensen.

Partners

ARAG-fc-aangepast-150x100 new
TVM-fc-150x100-1
SRM-fc-aangepast

Optimale vindbaarheid

Omnius heeft een aantrekkelijke state-of-the-art website gericht op alle grote rechtsgebieden. Samen met diverse sociale media toepassingen komen via het onlinekanaal elke maand duizenden particuliere en zakelijke bezoekers op het Omnius platform terecht. Elke advocaat krijgt op ons platform een uniek en aansprekend profiel. Wij zorgen er ook voor dat uw profiel optimaal vindbaar wordt en brengen de bezoekers hierdoor in contact met uw kantoor.

Uitstekend bereikbaar

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Telefonisch, per mail en via WhatsApp. Ook ’s avonds en in het weekend. Wij hebben een team van getrainde juristen die onze telefoonlijnen bemannen. Zij filteren en verrijken alle aanvragen voordat zij deze aan de advocaat doorsturen. Op deze manier bent u niet alleen optimaal bereikbaar, maar ook ontvangt u alleen waardevolle aanvragen.

Conform gedragsregels NOvA

Deelnemers van Omnius hebben de keuze als het gaat om de afrekenmethode. Er kan een vaste vergoeding vooraf per maand worden betaald, maar ook achteraf afgerekend op basis van een variabele vergoeding per aanvraag. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels.

Vruchtbare samenwerkingen

Omnius is een uniek landelijk platform met deelnemende advocaten uit heel Nederland. Vanuit dit perspectief zijn wij ook een aantrekkelijke partij voor samenwerking met allerlei interessante premium partners, verzekeraars en brancheorganisaties. Door deelname krijgt u toegang tot deze samenwerkingen.

Kwaliteitsnetwerk

U sluit zich aan bij een kwalitatief netwerk van advocaten die hun diensten verlenen conform het Omnius Keurmerk. Allen staan voor service & vakkundigheid. Bovendien kunnen advocaten ook onderling zaken binnen het netwerk aan elkaar doorspelen.

Verzonden-pict Word deelnemer

Neem contact op met Thijs de Vroe en vraag naar de mogelijkheden in uw arrondissement(en).

Ervaringen van de deelnemers

“Omnius is by far de meest geprofessionaliseerde aanbiederspartij voor het verkrijgen van aanvragen.”

mr. P. (Paul) Gerritse

Westpoint advocaten | mediators
Tilburg

“Het Omnius netwerk brengt ons in contact met juiste die klanten die wij zoeken”

“De tijd van het advocatenkantoor in de regio, dat klanten met behulp van een eigen plaatselijk netwerk wist te werven, is definitief voorbij. De moderne rechtzoekende oriënteert zich op de markt. Via internet, via bladen, via online abonnementen, via alle denkbare kanalen.
Hij vergelijkt kwaliteit en prijs. Gelukkig maar. Want wat wij graag willen is de rechtzoekende ontmoeten, de beste kwaliteit bieden en dat tegen een redelijk tarief.

Tot voor kort was het grootste probleem, bij het zoeken naar een betrouwbare advocaat, nog altijd de vraag hoe goed zo’n advocaat nou eigenlijk is. wie beoordeelt en keurt zo’n advocaat ? Wie zegt dat de harde schreeuwende advocaat met een duur pak en een groot kantoorpand ook werkelijk de beste is? Daar is dan nu een oplossing voor. Een landelijk dekkend netwerk, met een keurmerk. Een netwerk, dat ook werkelijk de kwaliteit bewaakt. Een netwerk van de beste kantoren in de markt. Kantoren, die krachten kunnen bundelen en ook onderling kennis kunnen uitwisselen. Kantoren, die gewoon kwalitatief goed werk leveren tegen een redelijke prijs.

Voor ons als kantoor heeft het Omnius netwerk een gezamenlijk inkoopvoordeel. Wij kunnen verzekeringen zoals een beroepsaansprakelijkheidsverzekering inkopen tegen een tarief dat onwaarschijnlijk laag is. Door in te kopen namens 340 advocaten kan de premie omlaag. Hetzelfde geldt voor de inkoop van juridische abonnementen, boeken en andere voor ieder kantoor relevante zaken.

Niet in de laatste plaats, heeft het Omnius netwerk ons de mogelijkheid gegeven in contact te komen met juist die klanten die wij zoeken. De kritische klant, die een redelijke prijs wil, maar ook de kwaliteit en de snelheid van een middelgroot kantoor zoekt. Zonder het netwerk, zou die klant zoekende zijn in een doolhof van kantoren die zich aanbieden, maar waar niemand echt van weet of ze ook echt goed zijn, en waar niemand van weet wat ze nou uiteindelijk in rekening brengen.

De klant zoekt zekerheid over tarief, maar ook over kwaliteit. Wij willen precies dat bieden. De match die daardoor ontstaat is geweldig en een hele verbetering in de tot nu toe ondoorzichtige markt.

mr. C. (Chris) Nome

Nome Advocaten
Haren

“De omvang van ons klantenbestand is door Omnius Advocaten flink uitgebreid”

“Steeds vaker zoeken cliënten hun advocaat via het internet. Dankzij Omnius Advocaten zijn wij goed vindbaar voor een grote groep potentiële nieuwe cliënten.
Onze deelname aan Omnius Advocaten heeft dan ook vanaf het eerste moment een flinke aanvulling op de toestroom van cliënten opgeleverd. De intakebalie van Omnius filtert de binnengekomen aanvragen, wat ons de nodige tijd bespaart.
De omvang van ons klantenbestand is door Omnius Advocaten flink uitgebreid.”

rob.h300x300.png

mr. R.P.J. (Rob) Hendrikx

Hendrikx Advocaten
Mijdrecht
Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 295 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 295 advocaten en meer dan 128 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.