Word deelnemer

Juridische dienstverlening van de nieuwe generatie

Omnius is een formule voor juridische diensten van de nieuwe generatie. Voor particulieren en ondernemeers die een combinatie van kwaliteit, service en helderheid wensen. Opgezet vanuit de overtuiging dat juridische dienstverlening beter, toegankelijker en makkelijker kan. Met de individuele juridische situatie van onze klanten als uitgangspunt geeft Omnius invulling aan de veranderende wensen eisen uit de markt.

Als deelnemer aan het Omnius Advocatennetwerk geniet uw kantoor van een aantal structurele voordelen.

Het grootste advocatennetwerk van Nederland

Verspreid over heel Nederland maken inmiddels meer dan 50 kantoren – met in totaal z’n 350 advocaten – deel uit van het Omnius Advocatennetwerk. Binnen het netwerk worden iedere dag opnieuw zaken ondergebracht op vrijwel alle mogelijke rechtsgebieden. Van de deelnemende kantoren wordt verwacht dat zij zich houden aan het Omnius keurmerk zodat optimale kwaliteit en klanttevredenheid wordt bereikt.

Optimale vindbaarheid

Omnius heeft een aantrekkelijke state-of-the-art website gericht op alle rechtsgebieden. Samen met een slimme mobiele website ontvangen we elke maand een groot aantal bezoekers. Elke deelnemer krijgt een uniek
en aansprekend profiel voor de presentatie van het kantoor en de advocaten. Wij zorgen er ook voor dat uw kantoorprofiel optimaal vindbaar wordt en brengen de bezoekers in contact met uw kantoor.

Waardevolle aanvragen

Via onze websites, intakebalie en premium partners genereren wij voor elk kantoor relevante aanvragen van rechtzoekenden. Deze aanvragen zetten wij graag aan elke deelnemer door. Via ons gebruiksvriendelijke Lead Distributie Systeem krijgt elke advocaat digitaal alle aanvragen doorgestuurd.

Uitstekend bereikbaar

Onze Juridische Intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor rechtzoekenden. Ook ’s avonds en in het weekend. Wij hebben een team van getrainde juristen die onze telefoonlijnen bemannen. Zij filteren en verrijken alle aanvragen voordat zij deze aan elk kantoor doorsturen. Op deze manier is uw kantoor niet alleen optimaal bereikbaar, maar ook ontvangt u alleen waardevolle aanvragen.

Conform gedragsregels NOvA

Deelnemers van het Omnius Advocatennetwerk betalen een vaste vergoeding per maand per regio. De werkwijze en de manier van samenwerking zijn conform de geldende beroeps- en gedragsregels.

Exclusiviteit

Elke deelnemer kent een exclusieve deelname in zijn eigen regio. Aanvragen worden op basis van locatie en rechtsgebied toegewezen aan uw kantoor. Afhankelijk van uw planning en capaciteit kunt u de aanvraag accepteren of doorsturen.

Vruchtbare samenwerkingen

Het Omnius Advocatennetwerk is een unieke landelijke formule met veel lokale kantoren door heel Nederland. Vanuit dat perspectief is het Omnius Advocatennetwerk ook een aantrekkelijke partij voor samenwerking met allerlei belangrijke premium partners. Door deelname krijgt een kantoor toegang tot deze samenwerkingen.

Kwaliteitsnetwerk

U sluit zich aan bij een kwalitatief netwerk van advocaten die hun diensten verlenen conform het Omnius Keurmerk. Allen staan voor service & vakkundigheid. Bovendien kunnen kantoren ook onderling zaken binnen het netwerk aan elkaar doorspelen.

Flinke kostenbesparingen

De advocaten uit het Omnius Advocatennetwerk profiteren van een aantal inkoopvoordelen. Omdat we inkopen namens 350 advocaten, kan de premie van een aantal verzekeringen en juridische abonnementen flink omlaag. Zo kan de beroepsaansprakelijkheidsverzekering tegen een laag tarief worden ingekocht.

Ervaringen van de deelnemers

“Omnius is by far de meest geprofessionaliseerde aanbiederspartij voor het verkrijgen van aanvragen.”

mr. P. (Paul) Gerritse

Gerritse & Poelman Advocaten
Tilburg

“Het Omnius netwerk brengt ons in contact met juiste die klanten die wij zoeken”

“De tijd van het advocatenkantoor in de regio, dat klanten met behulp van een eigen plaatselijk netwerk wist te werven, is definitief voorbij. De moderne rechtzoekende oriënteert zich op de markt. Via internet, via bladen, via online abonnementen, via alle denkbare kanalen.
Hij vergelijkt kwaliteit en prijs. Gelukkig maar. Want wat wij graag willen is de rechtzoekende ontmoeten, de beste kwaliteit bieden en dat tegen een redelijk tarief.

Tot voor kort was het grootste probleem, bij het zoeken naar een betrouwbare advocaat, nog altijd de vraag hoe goed zo’n advocaat nou eigenlijk is. wie beoordeelt en keurt zo’n advocaat ? Wie zegt dat de harde schreeuwende advocaat met een duur pak en een groot kantoorpand ook werkelijk de beste is? Daar is dan nu een oplossing voor. Een landelijk dekkend netwerk, met een keurmerk. Een netwerk, dat ook werkelijk de kwaliteit bewaakt. Een netwerk van de beste kantoren in de markt. Kantoren, die krachten kunnen bundelen en ook onderling kennis kunnen uitwisselen. Kantoren, die gewoon kwalitatief goed werk leveren tegen een redelijke prijs.

Voor ons als kantoor heeft het Omnius netwerk een gezamenlijk inkoopvoordeel. Wij kunnen verzekeringen zoals een beroepsaansprakelijkheidsverzekering inkopen tegen een tarief dat onwaarschijnlijk laag is. Door in te kopen namens 340 advocaten kan de premie omlaag. Hetzelfde geldt voor de inkoop van juridische abonnementen, boeken en andere voor ieder kantoor relevante zaken.

Niet in de laatste plaats, heeft het Omnius netwerk ons de mogelijkheid gegeven in contact te komen met juist die klanten die wij zoeken. De kritische klant, die een redelijke prijs wil, maar ook de kwaliteit en de snelheid van een middelgroot kantoor zoekt. Zonder het netwerk, zou die klant zoekende zijn in een doolhof van kantoren die zich aanbieden, maar waar niemand echt van weet of ze ook echt goed zijn, en waar niemand van weet wat ze nou uiteindelijk in rekening brengen.

De klant zoekt zekerheid over tarief, maar ook over kwaliteit. Wij willen precies dat bieden. De match die daardoor ontstaat is geweldig en een hele verbetering in de tot nu toe ondoorzichtige markt.

mr. C. (Chris) Nome

Nome Advocaten
Nijmegen

“Ommius is een win-win-formule gebleken voor ons kantoor”

“Na het eerste jaar kan ik zeggen het systeem al goed is ingeburgerd in onze organisatie en dat Omnius een win-win formule voor ons kantoor is gebleken. Ons klantenbestand is uitgebreid met leuke klanten dito zaken. Tegelijkertijd hebben wij een passend product gevonden dat beantwoord aan de vraag van de klant: namelijk een goede dienstverlening tegen goede prijs,
maar bovenal ook een duidelijke prijs. Met name die duidelijkheid over de kosten wordt door klanten gewaardeerd, zo heb ik het in ieder geval ervaren. Voor mij is Omnius een mooie aanvulling van mijn klantenbestand. Waar in het begin het aanbod grotendeels werd beheerst door zaken op het gebied van het personen- en familierecht, merk ik dat het aanbod de laatste tijd
steeds diverser wordt. Een goede ontwikkeling, die zich in 2014 ongetwijfeld zal voorzetten.”

mr. R.G.A. (René) Luinstra

De Haan Advocaten & Notarissen
Groningen

“De omvang van ons klantenbestand is door Omnius Advocaten flink uitgebreid”

“Steeds vaker zoeken cliënten hun advocaat via het internet. Dankzij Omnius Advocaten zijn wij goed vindbaar voor een grote groep potentiële nieuwe cliënten.
Onze deelname aan Omnius Advocaten heeft dan ook vanaf het eerste moment een flinke aanvulling op de toestroom van cliënten opgeleverd. De intakebalie van Omnius filtert de binnengekomen aanvragen, wat ons de nodige tijd bespaart.
De omvang van ons klantenbestand is door Omnius Advocaten flink uitgebreid.”

mr. R.P.J. (Rob) Hendrikx

Hendrikx Advocaten
Mijdrecht

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 350 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

In totaal hebben 260 advocaten en 80 kantoren zich bij ons aangesloten. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.