Advocaat Huurrecht zakelijk Rotterdam

 • Vind een huurrecht advocaat in Rotterdam
 • Kosten direct inzichtelijk
 • Gratis intakegesprek: bel direct met een jurist
 • Voor verhuur in de particuliere en zakelijke sector
 • Tientallen geschikte advocaten in ons netwerk
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 29
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

Afstand
Waar zoekt u naar?
Particulier of zakelijk?
Specialisaties
 • Agrarisch recht
 • Contractenrecht
 • Intellectueel Eigendomsrecht
 • Ondernemingsrecht
 • Privacywetgeving
 • Transportrecht
 • Incassorecht
 • Arbeidsrecht zakelijk
 • Faillissement
 • Huurrecht zakelijk
 • ICT-recht
 • Juridisch advies mkb
 • Pensioenrecht zakelijk
Naam kantoor
Tarief

 • Toevoeging?
Ervaringsjaren
Geslacht
 • Man
 • Vrouw

Advocaat huurrecht in Rotterdam zoeken

Filters:

Juridische hulp op het gebied van huurrecht

Voor juridische hulp bij huurovereenkomsten, huurconflicten en andere zaken die betrekking hebben op het huren of verhuren van een woning of zakelijk pand belt u een huurrecht advocaat in Rotterdam. Zowel de huurder als de verhuurder kan Omnius bellen voor meer informatie over rechten en plichten en het ondernemen van juridische stappen.

Ik zat echt met mijn handen in het haar, maar kreeg supergoed advies van Omnius. Ook ’s avonds kon ik ze bellen gelukkig. Vriendelijk personeel en fijn contact.

- Cécile uit Rotterdam

Advocaatkosten Recht op kinderalimentatie Partneralimentatie na scheiding

Stap 1

Advocaatkosten Recht op kinderalimentatie Partneralimentatie na scheiding
Alimentatie berekenen Meer alimentatiezaken Ex-partner betaalt niet

Stap 2

Alimentatie berekenen Meer alimentatiezaken Ex-partner betaalt niet
Ook alimentatie zonder huwelijk Herberekenen

Stap 3

Ook alimentatie zonder huwelijk Herberekenen
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 29
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

Als ondernemer heb ik geen tijd om eindeloos achter huurders aan te moeten. Via Omnius vond ik direct een goede advocaat die me dit uit handen nam.

- Simon uit Rotterdam

Hoeveel betaalt u voor juridisch advies?

Bij Omnius werken we met verschillende kosten: voor de diensten van een advocaat, senior advocaat en specialist betaalt u een vast uurtarief. Zo zijn de prijzen altijd helder. Heeft u een standaard juridische oplossing nodig, dan betaalt u in sommige gevallen zelfs een vaste prijs voor het gehele traject.

Particulier huurrecht

De huurder en verhuurder van een huis, appartement of studentenkamer gaan bij de start van de huur een overeenkomst aan. Het kan echter zo zijn dat er gaandeweg problemen ontstaan, bijvoorbeeld omdat de verhuurder geen groot onderhoud op zich neemt of omdat de huurder niet betaalt.

Meer over particulier huurrecht

Zakelijk huurrecht

Bij zakelijke huur gaat de verhuurder een overeenkomst aan met een bedrijf of ondernemer. Het gaat vaak over het verhuren van kantoorruimte of een werkplaats. Een huurrecht advocaat helpt u graag een goed contract op te stellen en eventuele problemen tussen de huurder en verhuurder op te lossen.

Meer over zakelijk huurrecht

Huurder

Heeft u een conflict met de verhuurder van uw woning of zakelijke ruimte, problemen met buren of wilt u uw huurcontract laten controleren door een advocaat huurrecht? Bij Omnius kunt u terecht met al uw vragen over huurrecht. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van situaties waarin u contact met ons kunt opnemen.

Achterstallig onderhoud

De verhuurder is verantwoordelijk voor groot onderhoud en u als huurder bent verantwoordelijk voor dagelijks onderhoud. Zijn er gebreken of weigert de verhuurder zijn onderhoudstaken uit te voeren? Bel dan met Omnius voor een oplossing.

Bel gratis met een jurist

Huurbescherming

Om te voorkomen dat een verhuurder u per direct uit de woning kan zetten, heeft u huurbescherming. Dit geldt ook bij de huur van een appartement of studentenkamer. Dreigt de verhuurder u uit uw woning te zetten? Neem dan contact op met een huurrecht advocaat.

Huurbescherming

Onderhuur

Voor het onderverhuren van uw huurwoning heeft u toestemming nodig van de verhuurder. Vraagt u van tevoren geen toestemming, dan is het mogelijk dat uw verhuurder er toch achter komt dat u de woning onderverhuurt, waardoor er een huurconflict ontstaat.

Regels omtrent onderhuur

Ik had vreselijk veel last van mijn buren en de verhuurder die beide appartementen verhuurde, wilde hier niks aan doen. Met een huurrecht advocaat alsnog mijn gelijk gekregen.

- Glenn uit Rotterdam

Verhuurder

Als verhuurder van een pand mag u – ook al is het uw pand – niet zomaar een huurcontract beëindigen en de huurder op straat zetten. U krijgt dan te maken met regels en wetten waar u rekening mee moet houden. Omnius helpt u graag om inzicht te krijgen in uw rechten en plichten op het gebied van huurrecht.

Huurcontracten

Laat een waterdichte huurovereenkomst opstellen door een huurrecht advocaat. Omnius weet namelijk precies wat er in een goed huurcontract moet staan en helpt u zo een overeenkomst aan te gaan met de huurder. Met een goed contract voorkomt u conflicten met de huurder.

Huurovereenkomst opstellen

Renovatie

Wilt u het verhuurde pand renoveren, dan kunt u dit op twee manieren aan de huurder voorstellen: met behoud van het huurcontract of door de huurovereenkomst op te zeggen. Opzeggen is echter niet zomaar toegestaan, wij helpen u graag de mogelijkheden te onderzoeken.

Contract beëindigen voor renovatie

Huurachterstand

Betaalt uw huurder de huur niet op tijd of heeft hij zelfs al maanden het bedrag niet overgemaakt? Dan is het tijd om een advocaat huurrecht in te schakelen. Deze helpt u om een geldige regeling te treffen of een manier te vinden om de overeenkomst te beëindigen zonder hierbij de regels te overtreden.

Betalingsproblemen

Omnius helpt u verder

 • Stap 1: Bel, mail of app onze juristen van de intakebalie
 • Stap 2: Bespreek uw juridische oplossingen
 • Stap 3: Kies de beste oplossing voor uw situatie
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 29
Beschikbaar vanaf
Neem contact op
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 21 29 20 19

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Stel uw vraag

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe

verwijderen

Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 100 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 100 advocaten en meer dan 48 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.