Een vervoersverbod
Vanwege een uitbraak van de vogelgriep stelt de overheid een vervoersverbod in met betrekking tot het vervoer van pluimvee. U heeft echter een contract afgesloten waarin staat dat u deze week tienduizend kippen dient te leveren aan uw wederpartij. Door het plotselinge verbod loopt u een aanzienlijke financiële schade op doordat u inkomsten derft en de contractueel opgenomen boete moet betalen. Nu wilt u schadevergoeding van de overheid.
Het kan ook zo zijn dat u zich niet aan het vervoersverbod heeft gehouden. Waardoor u strafrechtelijk wordt vervolgd en op zoek bent naar een advocaat agrarisch recht die u kan bijstaan in de aankomende procedure.
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Heeft u recht op schadevergoeding en om welk bedrag gaat dat dan? Of heeft u geen recht op schadevergoeding, maar denkt u wegens overmacht onder de contractueel opgenomen boete uit te kunnen komen en weet u niet hoe u dat moet aanpakken? Omnius kan u helpen bij deze en vele andere vragen over agrarisch rechtelijke kwesties als vervoersverboden, dierenziekten en strafrechtelijke vragen. Neem daarom kosteloos contact met Omnius op zodat wij voor u zaak de juiste specialist kunnen vinden.
Omnius is het grootste netwerk in Nederland van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren. Ruim 96 kantoren vormen samen het Omnius Advocatennetwerk.
Kies zelf de juiste advocaat in uw regio
Gerelateerde blogs

Het blijft opletten met fosfaatrechten
Fosfaatrechten nodig voor melkvee Alleen aan veehouders met ‘melkvee’ werden fosfaatrechten toegekend en alleen voor melkvee zijn fosfaatrechten nodig. Het begrip ‘melkvee’ is gedefinieerd in de Meststoffenwet. Je hebt fosfaatrechten nodig voor: melk- en kalfkoeien, te weten koeien (bos …
Lees meer..