Marc Haaijer

Marc Haaijer

Ariëns Advocaten

Amersfoort

Over de advocaat

Marc Haaijer staat, naast zijn vakinhoudelijke kennis, bekend om zijn communicatiestijl. Recht door zee, transparant, helder en daarbij resultaatgericht. In een rap tempo hoofdzaken van bijzaken scheiden zodat je snel inzicht in de situatie krijgt. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring.

Marc Haaijer heeft gedegen kennis van het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en contractenrecht. Zo adviseert en begeleidt hij al meer dan 20 jaar werkgevers en werknemers bij ontslagzaken, (non-)concurrentie- en relatiebedingen, statutair bestuurders, flexibele arbeidsverhoudingen of non-actiefstellingen. Marc heeft veel ervaring in het doorvoeren van reorganisaties, collectief ontslag en overnameprocessen. Hij is lid van de Vereniging voor arbeidsrecht (VVA).

Daarnaast houdt Marc zich bezig met het algemene contracten- en ondernemingsrecht. Marc adviseert daarin voornamelijk het (groot) MKB bij het opstellen van diverse overeenkomsten, overnameprocessen, aandeelhoudersovereenkomsten, ontvlechtingsproblemen bij bijvoorbeeld maatschappen of VOF’s etc. Ook het voeren van procedures in deze gebieden is bij hem in vertrouwde handen.

Wilt u duidelijkheid over uw zakelijke geschil of wilt u advocaat Marc Haaijer inschakelen? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag.

Marc Haaijer is verbonden aan Ariëns Advocaten. een modern full service kantoor gevestigd in Amersfoort waaraan 7 advocaten zijn verbonden.

Talen: Nederlands, EngelsMarc Haaijer is advocaat bij Ariëns Advocaten in Amersfoort en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 335 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.4

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 335 advocaten en meer dan 162 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.