mr. Lisa Meles

mr. Lisa Meles

Cleerdin & Hamer Advocaten

Almere

Over de advocaat

Lisa Meles is sinds 2014 advocaat. Ze heeft ruime ervaring in het commune strafrecht. Zo verdedigt Lisa cliënten die worden beschuldigd van diefstal, geweldsmisdrijven, mishandeling, openlijke geweldpleging, moord of doodslag. Maar ook voor druggerelateerde feiten, verkeersovertredingen of zedendelicten bent u bij haar aan het juiste adres. Of u nu een oproep voor een politieverhoor, OM-zitting of voor de meervoudige strafkamer hebt ontvangen; bij Lisa kunt u terecht.

Daarnaast behandelt zij bestuursrechtelijke zaken. Dit kunnen strafrechtgerelateerde kwesties zijn, zoals procedures rond de weigering van een VOG-aanvraag, overtredingen van de Wet Personenvervoer 2000 of woningsluiting op grond van de Opiumwet.

Haar mensgerichte aanpak, onuitputtelijke energie en vermogen om complexe materie in begrijpelijke taal uit te leggen, maken Lisa een prettige en betrouwbare belangenbehartiger voor cliënten. Ze gaat doelgericht te werk en vindt het belangrijk de kansen en risico’s eerlijk te benoemen.

Lisa staat zowel in als buiten procedures cliënten bij. Adviseren, onderhandelen en pleiten zijn voor haar dagelijkse bezigheden.mr. Lisa Meles is advocaat bij Cleerdin & Hamer Advocaten in Almere en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 289 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.1

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 289 advocaten en meer dan 126 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.