mr. Wilke Koopmans

mr. Wilke Koopmans

Maartje Schaap Strafrechtadvocaten

Groningen

Over de advocaat

Mijn naam is Wilke Koopmans en ik ben strafrechtadvocaat bij Maartje Schaap strafrechtadvocaten. Ik vertegenwoordig de belangen van cliënten in allerlei verschillende soorten strafzaken. Hierbij kunt u denken aan geweldszaken, zedenzaken, drugszaken en verkeersstrafzaken. Ook sta ik cliënten bij die te maken krijgen met het bestuursstrafrecht. Mijn werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, een nauwe samenwerking met mijn cliënt, een kritische blik ten opzichte van het dossier en gedrevenheid om het uiterste uit de zaak te halen.

Ik heb rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen en behaalde zowel de master Strafrecht en Criminologie als Privaatrecht. Tijdens mijn studie heb ik verschillende stages gelopen en heb ik als juridisch medewerker aan meerdere complexe en omvangrijke dossiers meegewerkt. In het kader van mijn afstudeerscriptie heb ik wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de vraag in hoeverre een bekennende verklaring van een verdachte aan een politie-informant (“undercoveragent”) in strijd is met het zwijgrecht.

Af en toe verzorg ik pleittrainingen en lezingen aan studenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Ik ben lid van de NVJSA (de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten) en aangesloten bij de Jonge Balie Groningen-Assen.mr. Wilke Koopmans is advocaat bij Maartje Schaap Strafrechtadvocaten in Groningen en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 295 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.6

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 295 advocaten en meer dan 135 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.