mr. Mark Huijzer

mr. Mark Huijzer

Huijzer Advocaten

Papendrecht

Over de advocaat

Mark is een gedreven specialist op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht.
Al vanaf het begin van zijn advocatencarrière in 1996 wordt Mark door de Rechtbank regelmatig aangesteld als curator of benoemd als bewindvoerder om op een efficiënte manier faillissementen en surseances af te wikkelen.

Door die ervaring is Mark ook uw juridisch en bedrijfsmatig adviseur bij uitstek als uw bedrijf in moeilijkheden zit.

Mark is lid van Insolad, de vereniging van insolventierecht-advocaten en heeft de Grotius-opleidingen Insolventierecht, Financiering en zekerheden en Vennootschaps- en Ondernemingsrecht met succes afgerond. Aan hem is daarom in 2005 het Grotius Fellowship toegekend. Daarnaast heeft hij de Insolad/EUR specialisatie-opleiding Financiële Economie voor Curatoren gevolgd en afgerond.

Mark is mede-auteur van de Praktijkreeks Insolventierecht.mr. Mark Huijzer is advocaat bij Huijzer Advocaten in Papendrecht.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.