mr. Mark Huijzer

mr. Mark Huijzer

Huijzer Advocaten

Papendrecht

Over de advocaat

Mr. Mark Huijzer is een gedreven advocaat met ruim 20 jaar werkervaring, hij werkt in Papendrecht. Zijn specialismes zijn het ondernemingsrecht en het insolventierechtZijn kennis zet hij in om ondernemers te helpen, daarnaast werkte hij mee aan de Praktijkreeks Insolventierecht. Hij kan u daarom uitstekend informeren over uw rechten en plichten als u of als de wederpartij in de financiële problemen komt/

Bijzonder is ook dat advocaat Mark Huijzer door rechtbanken geregeld wordt aangesteld om faillissementen en surseances af te wikkelen. Vanwege deze ervaring is hij de juridisch en bedrijfsmatig adviseur bij uitstek als uw bedrijf in moeilijkheden zit. 

Advocaat Huijzer werkt voor ondernemingen en ondernemers. Uitgangspunt is het vinden van een zo optimaal mogelijke oplossing. Hij bekijkt uw juridische probleem vanuit een praktische (ondernemers)benadering. Indien nodig adviseert, onderhandelt, bemiddelt en procedeert hijZijn juridische dienstverlening is van hoge kwaliteit.

Procederen is niet het doel: het gaat om wat u nodig heeft om het doel te bereiken. Uw belang staat centraal. Advocaat Mark Huijzer voorziet u graag van persoonlijk en eerlijk advies op maat. Hij zorgt ervoor dat u weer vooruit kunt.

Wilt u duidelijkheid over uw zakelijke geschil of wilt u advocaat Mark Huijzer inschakelen? Neem direct contact op met de Omnius Intakebalie. U kunt uw hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voorleggen aan de intakebalie. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven. mr. Mark Huijzer is advocaat bij Huijzer Advocaten in Papendrecht en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Meest voorkomende situaties

Wij hebben een aantal veelvoorkomende situaties als voorbeeld genomen om een beeld te geven van juridische oplossingen en kosten. Twijfelt u of een voorbeeld van toepassing is op uw situatie? Neem dan kosteloos en vrijblijvend contact op met onze juridische intakebalie. Wij helpen u graag verder met een oplossing voor uw situatie.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 331 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1951 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden
  8.2

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 331 advocaten en meer dan 158 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.