Arbeidsrecht

Wilt u een medewerker ontslaan of heeft u net een medewerker ontslagen op staande voet? Of heeft u een conflict met een medewerker over het betalen van het loon? In al deze gevallen heeft u behoefte aan juridisch advies. Bij Omnius kunt rekenen op expertise op het gebied van het arbeidsrecht. Wij zoeken met u naar een oplossing die past bij het gewicht van de zaak, op deze manier kunt u makkelijk wel 30% op uw juridische kosten besparen.

Het arbeidsrecht is van toepassing als er een arbeidsrelatie is tussen de werkgever en de werknemer. Het arbeidsrecht gaat onder andere over de arbeidsvoorwaarden, de arbeidsovereenkomst en het ontslag.

Omnius helpt u onder andere bij het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten, advies bij reorganisaties, het aanvragen van ontslag en de onderhandelingen over de hoogte van de transitievergoeding. Samen met u bepalen we de best mogelijke oplossing. Wij bieden een kwalitatief product voor een zo laag mogelijke prijs: zo betaalt u nooit teveel.

Heeft u te maken met een vraagstuk in het arbeidsrecht? Neem contact op met onze intakebalie. Bel 088 629 00 47 of stel uw vraag direct via de website.

Waarmee helpt een jurist of advocaat bij arbeidsrechtelijke vragen?

Als werkgever heeft u geregeld te maken met het arbeidsrecht. Zo kunt u vragen hebben over het aantal vakantiedagen of de hoogte van het vakantiegeld. Ook zijn er minder leuke situaties: u verdenkt uw medewerker van fraude of uw bedrijf gaat door een moeilijke periode en u weet niet zeker of u uw medewerkers kunt blijven betalen. In deze situaties heeft u behoefte aan een arbeidsrechtadvocaat.

De arbeidsrechtadvocaten van Omnius behartigen uw belangen en helpen u bij zowel veelvoorkomende als complexe problemen. Omnius werkt volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp: wij bieden een kwalitatief product voor een zo laag mogelijke prijs. Zeven dagen per week kunt u uw hulpvraag voorleggen aan de intakebalie. Dit is kosteloos en vrijblijvend. In sommige gevallen volstaat een digitale oplossing, in andere gevallen is advies van een jurist of advocaat gewenst. U krijgt vooraf duidelijkheid over afspraken en tarieven.

Wij hebben kennis en ervaring in onder andere:

Zekerheid van de juiste keuzes

Onze juristen en advocaten helpen u om potentiële problemen voor te zijn. Bijvoorbeeld door het opstellen van een arbeidsovereenkomst op maat. Maar ook door u goed te informeren over uw kansen in een juridische procedure en de mogelijke alternatieven daarvoor.

Bepaalde juridische vraagstukken lenen zich voor standaardisering en die kunnen wij altijd voor een vaste prijs aanbieding. Denk aan een loonvordering of second opinion. Andere zaken vereisen vanwege hun unieke karakter maatwerk. Onze advocaten zijn meestal goed in staat om van te voren tijd en kosten in te schatten, om zo tot een vaste prijsafspraak te komen voor een deel of voor de gehele zaak. Omnius kent drie typen uurtarieven, afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat die nodig is voor uw zaak. Bel onze intakebalie of stuur ons een bericht via WhatsApp en vraag om advies over uw juridische vraag. Omnius helpt u graag verder.

Omnius is het grootste netwerk in Nederland van zelfstandige en onafhankelijke advocatenkantoren. Ruim 50 kantoren vormen samen het Omnius Advocatennetwerk.

Wij helpen u graag!

 • Bel, mail of app gratis met de ondernemersdesk
 • Bespreek uw juridische situatie met een jurist
 • Vrijblijvend advies voor de beste oplossingen
Bel met de intakebalie
088 - 629 00 47
Stel uw vraag via WhatsApp
06 - 44 70 67 12

De intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
08:00-20:00 uur
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Feestdagen
08:00-20:00 uur
12:00-16:00 uur
12:00-16:00 uur
Gesloten

Omnius Ondernemersdesk

Voeg eventueel een of meerdere document(en) toe

verwijderen

Ik ga akkoord met het privacy statement en de werkwijze.Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de privacy verklaring en algemene voorwaarden.

Zo kan het dus ook

Waarom Omnius?

Rechtzoekenden verwachten transparantie, servicegerichtheid en duidelijkheid over tarieven. Omnius voldoet aan die behoeften en maakt de juridische dienstverlening voor een brede groep ondernemers en particulieren toegankelijk.

Om u te voorzien van het beste advies werkt Omnius volgens de formule van trapsgewijze juridische hulp. Eerst legt u de hulpvraag kosteloos en vrijblijvend voor aan de intakebalie. Dat kan zeven dagen per week. Samen zoeken we naar het beste antwoord op uw vraag. Soms volstaat een digitale oplossing. Een andere keer is het beter om een advocaat in te schakelen. Verwacht altijd duidelijkheid over afspraken en tarieven.

 • 7 dagen per week bereikbaar

  Ook ’s avonds en in het weekend
 • Omnius Keurmerk

  Uw garantie voor service en kwaliteit
 • Juridische hulp in elke situatie

  Van eerstelijns advies tot bijstand van een gespecialiseerde advocaat
 • Overal in Nederland

  Het grootste juridische netwerk van Nederland met 180 advocaten
 • Als beste beoordeeld

  Op basis van 1784 beoordelingen van door ons geholpen rechtzoekenden

Over ons

Met onze vooruitstrevende diensten en digitale oplossingen willen we het verschil maken in de – soms nog ouderwetse – juridische branche. De Omnius-formule heeft ervoor gezorgd dat we zijn uitgegroeid tot het grootste en meest succesvolle advocatennetwerk van het land.

Met 180 advocaten en meer dan 50 aangesloten kantoren, is Omnius het grootste advocatennetwerk van Nederland. Om de kwaliteit te waarborgen en de rechtzoekende ervan te verzekeren dat we onze beloftes nakomen, hebben we het Omnius Keurmerk in het leven geroepen. Het hoofdkantoor is te vinden in Utrecht, waar zo’n 45 medewerkers hun best doen om u te voorzien van de beste juridische hulp.

Er zijn advocaten gevonden.

Klik hier voor de resultaten.